Στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του 3ου Division (2ο group), οι Power Strangers υποδέχθηκαν τους Χαλέικερς. Το παιχνίδι ήταν μονότονο με την ομάδα των Strangers να ξεφεύγει από πολύ νωρίς στο σκορ. 60-33 ήταν το τελικό αποτέλεσμα με τους Χαλέικερς να αντιμετωπίζουν προβλήματα σε άμυνα και επίθεση!

Οι Power Strangers έδειξαν τις διαθέσεις τους από το 1ο δεκάλεπτο. Με όπλο τις γρήγορες επιθέσεις και την καλή άμυνα δημιιούργησαν μια διαφορά 10 πόντων. 18-8 ήταν το επιμέρους σκορ με τους Χαλέικερς να μην μπορούν να βρουν ρυθμό. Για τους γηπεδούχους 9 πόντους έβαλε ο Τσαουσλάρης. Στους 5 σταμάτησε ο Γαλανόπουλος. 2 καλάθια είχε ο Κάππος για τους Χαλέικερς.

Η διαφορά έπεσε κατά 1 καλάθι στην 2η περίοδο. Οι Χαλέικερς παρουσιάστηκαν πιο συγκροτημένοι και έπαιξαν ορθό μπάσκετ. Το επιμέρους σκορ ήταν 11-13.  Ρ. Αρμπελιάς και Γαλανόπουλος είχαν από 4 πόντους έκαστος. Για τους Χαλέικερς 3 καλάθια σερί πέτυχε ο Τζαβάρας. Με 3 πόντους ακολούθησε ο Πούτος.

Η διαφορά εκτοξεύθηκε στους 16 πόντους στο 3ο δεκάλεπτο. Οι Power Strangers εμφανίστηκαν πανέτοιμοι και κατάφεραν να βάλουν γερά θεμέλια για την νίκη και το ροζ φύλλο αγώνα. 16-8 ήταν το επιμέρους σκορ. Για τους Χαλέικερς ο Πολυχρονάκης έβαλε 4 πόντους. Σε 1 τρίποντο ευστόχησε ο Κάππος. Για τους προπορευόμενους Πανοσκλάτσης και Τσαουσλάρης έβαλαν ο καθένας από 2 καλάθια.

Στην 4η περίοδο οι Strangers υπέταξαν τους Χαλέικερς. Με ολοκληρωτικό μπάσκετ και ατσάλινη άμυνα πέτυχαν 15 πόντους δέχθηκαν μόλις 4 και πήραν μια πανάξια νίκη με σκορ 60-33. Για τους νικητές 7 διαφορετικοί παίχτες συνδέθηκαν με το καλάθι! Οι Χαλέικερς αν και είχαν κατά διαστήματα κάποιες εκλάμψεις δεν έπαιξαν καθόλου καλά στο β’ ημίχρονο και ηττήθηκαν!

Mvp του αγώνα ήταν ο Α. Γαλανόπουλος με 12 πόντους, 14 ριμπάουντ (9-5), 1 ασίστ, 1 κλέψιμο, 1 μπλοκ και 1 λάθος σε 22 λεπτά. Για τους ηττημένους ξεχώρισε ο Σ. Πολυχρονάκης με 6 πόντους, 8 ριμπάουντ (8-0), 1 ασίστ, 1 μπλοκ και 1 λάθος σε 22 λεπτά συμμετοχής!

 Key player: Ο παίχτης-κλειδί ήταν ο Ν. Τσαουσλάρης με 15 πόντους, 5 ριμπάουντ (4-1), 1 ασίστ, 1 κλέψιμο και 1 λάθος σε 29 λεπτά αγώνα!