Η AgeliBC υποδέχθηκε τους Bricklayers στο ΟΑΚΑ την Κυριακή και μετά από ένα συναρπαστικό σε εξέλιξη παιχνίδι κατέβαλε την αντίσταση τους στην παράταση !

Αρχικά ήταν οι φιλοξενούμενοι που παρά το 5-0 (Μπακλούς 5) , απάντησαν με το δικό τους 12-0  με τους Γιαννικα (4) και τα τρίποντα των Σαρρή και Χυτα προηγούμενοι με double score (7-14) στα πρώτα δέκα λεπτά.

Ο χαμηλός ρυθμός διατηρήθηκε και στο δεύτερο δεκάλεπτο. Οι γηπεδούχοι ήταν λίγο πιο δραστήριοι με τους Δημητρό (3), Τσουμάνη, Μπακλού και Κοκκόση (από ένα καλάθι), περιόρισαν σε μόλις τέσσερις πόντους τους αντιπάλους τους και πλησίασαν στο 16-18 στη μέση της διαδρομής.

Η Αγέλη με ένα ξέσπασμα και σερί 13-0 χάρη στην πολυάριθμη επιθετική συνεισφορά (Τσουμάνης 4, Μπακλούς και Αντωνόπουλος από 3, Κεχαγιόγλου και Δημητρός από 2) έφτασε ως το +9. Στον αντίποδα οι Layers βρήκαν λύσεις προς το τέλος της τρίτης περιόδου, με επιμέρους 1-7 και τον Γιαννίκα (5π) πλησιάζοντας στο 30-27 στο φινάλε της. 

Οι γηπεδούχοι έδειχναν να καθαρίζουν την υπόθεση νίκη στο τέταρτο δεκάλεπτο καθώς με τον Τσουμάνη να σκοράρει 7 πόντους και τον Αντωνόπουλο 4 πήγαν στο +13. Σε αυτό το σημείο έπαθαν black out , ενώ τα καμπανάκια του συναγερμού χτυπούσαν στην αντίπερα όχθη. Οι Bricklayers με μια επική ανατροπή χάρη στην ευστοχία τους από τα 6.75 (Γιανικας 6, Σαρρής, Βέργος και Χυτας από 3) ισοφάρισαν σε 43-43 για να οδηγηθούμε στην πεντάλεπτη παράταση !

Εκεί, όπου οι ομάδες σκόραραν περισσότερο από ένα ολόκληρο ημίχρονο με ένα απίστευτο deja -vue ! Η Αγέλη πήγε στο +10 με τους Κεχαγιόγλου (5), Αντωνόπουλο (4) αλλά και τους Βασιλόπουλο, Τσουμάνη και Μπακλού (από 3π), με τους ανθεκτικούς Brick να μειώνουν στο καλάθι με τα τρίποντα των Σαρρή (8) & Βέργου (3), αλλά και την παρουσία του Γκούσκου (4) , όμως δεν κατόρθωσαν να ολοκληρώσουν την ανατροπή, καθώς 1/2 βολές του Μπακλού διαμόρφωσαν το τελικό 61-58 !

MVP: Πολυτιμότερος της αναμέτρησης ήταν ο Κώστας Αντωνόπουλος με double double και 13 πόντους, 25 ριμπάουντ, 4 ασίστ, 1 κλέψιμο & 2 μπλοκ. Για τους ηττημένους ξεχώρισε ο Γιάννης Σαρρής με 18 πόντους, 6 ριμπάουντ, 1 ασίστ και 1 λάθος.

Παίκτης Κλειδί: Mε  double figures o Ανδρέας Μπακλούς με 13 πόντους, 12 ριμπάουντ, 5 ασιστ, 2 κλεψίματα και 6 λάθη.

Που κρίθηκε: Οι νικητές είχαν θέληση αλλά και τις δυνάμεις για να πάρουν ένα μεγάλο αποτέλεσμα !