Την τέταρτη τους επιτυχία στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του δεύτερου γκρουπ της Division 3 είχαν το βράδυ της Πέμπτης οι Basket Fathers όταν και φιλοξενήθηκαν στο ΟΑΚΑ από τους Κόνδορες. Μετά από σαραντάλεπτη μάχη επικράτησαν χάρη στην εμπειρία αλλά και τη δυνατή τους ρακέτα.

Ισορροπήμενα εκκίνησαν τα συγκροτήματα την αναμέτρηση. Οι γηπεδούχοι είδαν τον Αναστασιάδη (9) να σκοράρει ακατάπαυστα παρέα με τους Οικονομούλα (4) και Δημόπουλο (3). Οι αντίπαλοι τους πήραν βοήθειες από πολλούς (Δερμιτζάκης, Αρβανιτίδης και Κωστής από 3π) μένοντας σε κοντινή απόσταση, για το 17-14 στο τέλος του πρώτου δεκαλέπτου.

Ο ρυθμός έπεσε στη δεύτερη περίοδο. Οι φιλοξενούμενοι έκλεισαν την άμυνα τους δεχόμενοι μόλις 5 πόντους από τον Οικονομούλα, ενώ με σερί 8-0 με δράστες τους Περάκη και Αμπατζή (από 4π) προσπέρασαν με 22-26 στο ημίχρονο.

Δεν άλλαξαν πολλά μετά την ανάπαυλα. Οι Κόνδορες προσπάθησαν να .. απογειωθούν με τα τρίποντα του Δημόπουλου (6) και τον Αναστασιάδη (3) , όμως ο Τυράκης (3) και οι Καλτσάς, Κωστής και Τρίμης (από 2π) δεν τους επέτρεψαν να πλησιάσουν περισσότερο από το 31-34 στο τριαντάλεπτο.

Τα τελευταία δέκα λεπτά οι ομάδες ήταν μεν κοντά, αλλά οι "Πατέρες" συντηρούσαν μικρές διαφορές φτάνοντας ως το +7. Αμπατζής, Σιάνης και τρίμης σκόραραν από 4 πόντους, ενώ στην αντίπερα όχθη οι προσπάθειες του Οικονομούλα (3) δεν έφταναν. Οι Basket Fathers διατήρησαν την πρωτοπορία καιο δίχως να απειληθούν άμεσα κατέκτησαν το ροζ φύλλο με το τελικό 40-46.

Mvp με double double και 10 πόντους , 13 ριμπάουντ, αλλά και 2 ασιστ, 1 κλέψιμο, 1 μπλοκ κι ένα λάθος ήταν ο Αλέξης Αμπατζής. Μαζί του στις μάχες στο ζωγραφιστό, ως παίκτης κλειδί αναδείχθηκε ο Δημήτρης Τρίμης με 8 πόντους, 12 ριμπάουντ, 1 ασιστ, 1 κλέψιμο και 4 λάθη.

Καλύτερος για τους ηττημένους ήταν ο Χρήστος Οικονομούλας με 13 πόντους, 9 ριμπάουντ, 2 ασιστ, 4 κλεψίματα και 2 λάθη.

Που κρίθηκε : Οι νικητές εκμεταλλεύτηκαν τη δύναμη τους στο ζωγραφιστό και πήραν το ροζ φύλλο !