Δεύτερη στη σειρά νίκη και τρίτη συνολικά για τους Mix Grill στο πλαίσιο της 5ης στροφής του δεύτερου γκρουπ της Division 3 το Σαββατόβραδο στο Sala Sport Club όταν και φιλοξένησαν τους Gipsy Blinders με το δίδυμο Παπαδιά και Βήχου και τους καθοδηγεί αγωνιστικά !

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν αρκετά καλά. Με την τριπλέτα Παπαδιά (6), Βήχου και Δρόση (από 4π) και κυρίως με την άμυνα τους που δέχθηκε μόλις 9 πόντους (Πιπιλης 3), προηγήθηκαν με double score (18-9) στο τέλος του πρώτου δεκαλέπτου.

Δεν άλλαξαν και πάρα πολλά στη συνέχεια. Οι Mix Grill με τους Βήχο (4) και Παπαδιά (3) , παρά την αντεπίθεση των Blinders (Πασχαλάκης 5, ΚΑραλής 4 και Πιπιλης 3) τους κράτησαν σε απόσταση, παραμένοντας μπροστά,  με το σκορ στο ημίχρονο να είναι στο 31-24.

Ο Παπαδιάς φόρτσαρε από τα 6.75 μετά τη διακοπή, έχοντας 8 πόντους, ενώ ο Βήχος (3) και Δρόσης (4) διατήρησαν τον έλεγχο για τους Mix Grill. Στην άλλη πλευρά οι φιλοξενούμενοι επιχείρησαν να πλησιάσουν με τον Πασχαλάκη (8) να δίνει λύσεις στο ζωγραφιστό και τους Πολίτη (5), Πιπιλη και Προκοπίου (από 3) να σκοράρουν από μακριά, με συνέπεια το 48-43 στο τριαντάλεπτο.

Τα τελευταία δέκα λεπτά οι Grill εκμεταλλεύτηκαν το καλό διάβασμα του παιχνιδιού από τον Βήχο (7π) που με τη βοήθεια του Pappone (4π) κράτησαν την πρωτοπορία για την ομάδα τους, καθώς είχαν να αντιμετωπίζουν τόσο τον ασταμάτητο Πασχαλάκη (9) όσο και την περιφερειακή δράση των Παλούμπη (4) και Μπερζελέα (3). Η κόρνα της λήξης τους βρήκε νικητές με το τελικό 64-59.

Mvp ήταν με double figures ο Γιώργος Παπαδιάς Είχε 19 πόντους, 11 ριμπάουντ, αλλά και 2 ασιστ, 1 κλέψιμο, 1 μπλοκ και 2 λάθη.  Μαζί του διακριθείς ως παίκτης κλειδί αναδείχθηκε ο Παναγιώτης Βήχος επίσης με double figures και 15 πόντους, 10 ριμπάουντ, 5 ασιστ, 1 κλέψιμο και 3 λάθη.

Καλύτερος για τους ηττημένους ήταν ο εξίσου "διπλός" Νίκος Πασχαλάκης με 24 πόντους, 11 ριμπάουντ, 2 ασιστ, 2 κλεψίματα και 1 μπλοκ και 2 λάθη.

Που κρίθηκε : Οι νικητές είχαν εξαρχής το προβάδισμα και το κράτησαν δίχως να απειληθούν άμεσα παρά την πίεση των αντιπάλων τους.