Η Πόρτο επικράτησε 52-36 των Pink Panthers και πανηγύρισε την τέταρτη νίκη της σε πέντε αγώνες στο Group 1 της Division 3, ενώ οι αντίπαλοι της είναι στο 2-3.

Οι «μπλε», μετά τη… στάση που έκαναν στο ματς με τους αήττητους Unfamous, «χτίζουν» νέο σερί (αυτό ήταν το δεύτερο συνεχόμενο θετικό αποτέλεσμα) και παραμένουν στο… ρετιρέ της βαθμολογίας. Οι νικητές ήταν καλύτεροι από τους Pink Panthers, οι οποίοι δεν βρέθηκαν σε καλό βράδυ και τους έλειψαν τα «μεγάλα» σουτ που θα τους έβαζαν ξανά στη διεκδίκηση της νίκης.

Η αναμέτρηση ήταν αμφίρροπη μέχρι τα πρώτα λεπτά της δεύτερης περιόδου, καθώς σε εκείνο το σημείο η Πόρτο έκανε σερί 13-0, με αποτέλεσμα να βρεθεί στο +15 (30-15 στο 19’). Μετά την ανάπαυλα, οι τυπικά φιλοξενούμενοι βελτιώθηκαν, έβγαλαν αντίδραση, αλλά η έλλειψη συνέπειας στην επίθεση δεν τους επέτρεψε να μπουν ξανά στο ματς. 

Η Πόρτο προηγήθηκε 40-21 (27’), ενώ όταν οι Pink Panthers έκαναν την ύστατη προσπάθεια να επιστρέψουν, βρήκαν «μεγάλα» σουτ. Συγκεκριμένα, Ψαλιδόπουλος και Τοπόζογλου ευστόχησαν από τα 6μ75 και «τελείωσαν» το ματς, καθώς «εκτόξευσαν» τη διαφορά στο +20 (51-31 στο 37’).

Player of the Game: Ο Δημήτρης Κουτσουρής ήταν ο πρωτοστάτης μιας πολύ καλής ομαδικής εμφάνισης, έχοντας 21 πόντους (9/19 σουτ), 6 ριμπάουντ, 5 ασίστ, 3 κλεψίματα. Επίσης, σημείωσε τους 11 από τους 13 πόντους στο σερί που «έτρεξε» η Πόρτο και προηγήθηκε με 30-15.

Παίκτης «κλειδί» ο Κώστας Τοπούζογλου. Σε ακόμα ένα παιχνίδι έδωσε πολύτιμες λύσεις με το περιφερειακό σουτ του, ενώ συνέβαλε και σε άλλες κατηγορίες. Συνολικά, μέτρησε 11 πόντους, 8 ριμπάουντ, 2 ασίστ κι ένα κλέψιμο.

Που κρίθηκε: Στα δύο ξεσπάσματα της Πόρτο, η οποία ξέφυγε με 30-15 (19') και 51-31 (37'). Σε αυτό μέτρησε το γεγονός ότι οι «μπλε» έβαλαν τα σουτ που χρειάζονταν, κάτι που δεν μπόρεσαν να κάνουν οι Pink Panthers, οι οποίοι δεν εκμεταλλεύτηκαν τις ευκαιρίες που είχαν για να… επιστρέψουν στο ματς.