Η ομάδα από τη Νέα Υόρκη, πανηγύρισε την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα, επικρατώντας των Slow Leopards με 44-39.

Στο πρώτο δεκάλεπτο το παιχνίδι ήταν αρκετά νευρικό. Οι δύο ομάδες, ήταν… κρύες και δυσκολεύονταν πάρα πολύ στο να σκοράρουν. Αυτό αποτυπώνεται και στο χαμηλό, 8-6 που ήταν το σκορ της περιόδου για τους Bricks, που είδαν τον Νίκο Πλέτσα να βάζει 6 πόντους. Για τους γηπεδούχους, 3 με ένα τρίποντο έβαλε ο Καραμπεσύνης. 

Στο δεύτερο δεκάλεπτο η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε. Οι δύο ομάδες πήγαιναν χέρι – χέρι στο σκορ, χωρίς καμία να μπορεί να ξεφύγει. Το ημίχρονο έκλεισε στο 22-20 για τους Leopards, με τον Καραμπεσύνη να έχει 6 και τον Κατσιάπη 4 πόντους. Για τους φιλοξενούμενους, 7 έβαλε ο Θανάσης Πλέτσας. 

Στο τρίτο δεκάλεπτο η μονομαχία των δύο ομάδων έγινε ακόμα πιο σκληρή και δυνατή. Ο Κατσιάπης πήρε το όπλο του και με προσωπικές ενέργειες είχε φτάσει στους 9, όπως και ο Καραμπεσύνης, με τους Leopards να προηγούνται με έναν, 33-32. Για τους Bricks, τα αδέρφια Πλέτσα είχαν 10 (Νίκος) και 7 πόντους. 

Στο τελευταίο δεκάλεπτο, οι New York Bricks έβγαλαν περισσότερη ενέργεια και πάθος. Οι Leopards τα περίμεναν όλα από τον Κατσιάπη, ο οποίος είχε κουραστεί αρκετά. Οι Bricks, με τον Νίκο Πλέτσα να κάνει καταπληκτικό παιχνίδι, έφτασαν στην πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα, επικρατώντας με το τελικό 44-39.

MVP: Κορυφαίος του αγώνα ήταν ο Νίκος Πλέτσας με 12 πόντους (0/2 βολές, 6/15 δίποντα), 13 ριμπάουντ, 3 ασίστ, 4 κλεψίματα, 2 τάπες και 1 λάθος. Για τους ηττημένους ξεχώρισε ο Σωτήρης Πετρίδης με 2 πόντους, 4 ριμπάουντ, 1 τάπα και 2 λάθη. 

Παίκτης Κλειδί: Ο Πάρης Αναστασόπουλος είχε 6 πόντους,12 ριμπάουντ, 1 κλέψιμο και 2 λάθη. 

Που κρίθηκε: Στην ψυχραιμία που επέδειξαν οι New York Bricks στο τελευταίο δεκάλεπτο.