Το βράδυ του Σαββάτου στο Ολυμπιακό Στάδιο οι Gispy Blinders υποδέχτηκαν τους Power Strangers στο πλαίσιο της έκτης στροφής του δεύτερου γκρουπ της Division 3, με τους δεύτερους να κάνουν συνεχίζουν την αήττητη τους πορεία χάρη σε βολές του Γκόλια 7" πριν τη λήξη !

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν με το μαχαίρι στα δόντια ! Ξεκίνησαν με σερί 10-0 που εξελίχθηκε σε επιμέρους 17-2 χάρη στην τετράδα Πανοσκάλτση, Τσατσα (από 5π) Τσαουσλάρη και Γαλανόπουλου (από 4) προπορευόμενοι με 7-23 στο τέλος της πρώτης περιόδου.

Οι γηπεδούχοι αντέδρασαν στη συνέχεια. Με σερί 12-0 και τον ασταμάτητο Πασχαλάκη (10π) αλλά και τα τρίποντα των Προκοπίου, Πιπιλή και Μπερζελέα μείωσαν ως τους έξι , με τον Γκόλια από την άλλη πλευρά να πετυχαίνει εννέα πόντους και να μην τους επιτρέπει να γίνουν πιο απειλητικοί. Σκορ πρώτου μέρους 30-39.

Οι Power έδειχναν να ελέγχουν την κατάσταση μετά την ανάπαυλα. Κρατούσαν το +10 με τους Γκόλια (5) και Γαλανόπουλο (4) όμως οι Blinders σάλπισαν αντεπίθεση ! Με επιμέρους 14-3 και το δίδυμο Πολίτη (14π) και Πασχαλάκη (9π) σκόραραν αφειδώς ανατρέποντας τα δεδομένα και προσπέρασαν με 55-54 στο φινάλε του τρίτου δεκαλέπτου !

Στα τελευταία δέκα λεπτά είχαμε ένα αδιάκοπο τανγκό ! Οι Strangers προπορεύτηκαν με τέσσεις πόντους χάρη στους Τσαουσλάρη , Αρμπελιά (από 4π) και Γκόλια (6π). Ο Μπερζέλεας στα 14" με τρίποντο γκολ φάουλ πέτυχε το τζακ ποτ ισοφαρίζοντας σε 68-68, με τον Γκόλια να είναι ψύχραιμος από τη γραμμή της φιλανθρωπίας στα 7" σημειώνοντας το 68-70, που έμελε να είναι και το τελικό σκορ καθώς στα 0.08" ο Προκοπίου αστόχησε και στις βολές που είχε από το φάουλ πάνω σε προσπάθεια τριών πόντων !

MVP ποιός άλλος από τον αλάνθαστο Κώστα Γκόλια ; Είχε 26 πόντους, 9 ριμπάουντ, 3 ασιστ, 3 κλεψίματα και ένα μπλοκ. Τον ακολούθησε σε απόδοση ως παίκτης-κλειδί, ο Σταύρος Πανοσκάλτσης με 12 πόντους, 7 ριμπάουντ, 4 ασιστ και 2 λάθη.

Για τους ηττημένους καλύτερος ήταν ο Νίκος Πασχαλάκης καταγράφοντας 24 πόντους, 8 ριμπάουντ, 4 κλεψίματα, 1 μπλοκ και 3 λάθη.

Που κρίθηκε : Οι νικητές είχαν ...άστρο και τη δύναμη της ...συνήθειας !