Τριτη στη σειρά νίκη και τεταρτη συνολικά για τους Mix Grill στο πλαίσιο της 6ης στροφής του δεύτερου γκρουπ της Division 3 οπου ελαβε χωρα στης 16/11 στο Sala Sport Club απεναντι στους μαχητικους Χαλέϊκερς και με το δίδυμο Παπαδιά και Ζαχαροπουλο να τους καθοδηγεί αγωνιστικά !

Οι φιλοξενουμενοι δεν ξεκίνησαν αρκετά καλά δεχομενοι ενα 6-0 απο τους Χαλέϊκερς . Στην συνεχεια ομως με καπετανιο τον Παπαδιά και τους συμπαικτες του και κυρίως με την άμυνα τους που δέχθηκε μόλις 8 πόντους , προηγήθηκαν με score (15-8) στο τέλος του πρώτου δεκαλέπτου. 

Εναρξη της δευτερης περιοδου οπου οι γηπεδουχοι με ενα ομορφο τζαμπ σουτ απο τον πολυχρονακη να μειωνουν σε 15-10. Δεν άλλαξαν πολλα ομως διοτι Οι Mix Grill εβρισκαν συνεχως λυσεις παρά την αντεπίθεση των Χαλέϊκερς  οπου και τους κράτησαν σε απόσταση, παραμένοντας μπροστά,  με το σκορ στο ημίχρονο να είναι στο 32-24 . Ο παικτης που ξεχωρισε στις 2 πρωτες περιοδους για την καθε ομαδα ηταν για τους Χαλέϊκερς ο Καλογριδακης Γ. με 10 ποντους και για τους Mix Grill ο Παπαδιας με 10 ποντους και Efficiency 11.

O Καλογριδακης μαζι με τον Aλιφιερακη δινει την εκκινηση για τους Χαλέϊκερς στην 3η περιοδο οπου με τα τριποντα τους ριχνουν την διαφορα στους 5 ποντους και κανουν το σκορ 30-35 με αποτελεσμα η διαφορα να ανεβοκατεβαινει απειλητικα ειτε στους 8 ειτε στους 6 ποντους.Η Συνεχεια έμελλε να ειναι ΕΠΙΚΗ καθως ο παθιασμενος και μαχητικος Πουτος για λογιαριασμο των Χαλέϊκερς θα οδηγησει την ομαδα του σε μια "Χαρντ Ροκ" ανατροπη οπου θα μειωσει την διαφορα και θα κανει το σκορ 39-40 30 δευτερολεπτα πριν το τελος της τριτης περιοδου.Ναι κυριες και κυριοι , ΝΑΙ! εχουμε ντερμπι στο σαλα σπορτ! 39-40

Τα τελευταία δέκα λεπτά οι Grill εκμεταλλεύτηκαν το καλό διάβασμα του παιχνιδιού από τον Παπαδια και με τη βοήθεια του Pappone και το σημαντικο του τριποντο (5π) κράτησαν την πρωτοπορία για την ομάδα τους. Στην συνεχεια ο παθιασμενος Καλογριδακης με τις περιτεχνες προσπαθειες του μειωνει την διαφορα στους 5 (42-47) 3 λεπτα πριν απο το τελος .Η κόρνα της λήξης τους βρήκε νικητές με το τελικό 55-45.

Mvp ήταν με double figures ο Γιώργος Παπαδιάς 16π ,13ρ και 24Eff. Μαζί του διακριθείς ως παίκτης κλειδί αναδείχθηκε o Ζαχαροπουλος Δ. με 12 ποντους και 8 ριμπαουντ.

Καλύτερος για τους ηττημένους ήταν ο Καλογριδακης Γ. με 15 πόντους, 4 ριμπάουντ, 2 ασιστ

Που κρίθηκε : Οι νικητές είχαν εξαρχής το προβάδισμα και το κράτησαν ακομα και οταν δεχθηκαν την απειλη και την πίεση των αντιπάλων τους ιδιαιτερα στην 3η περιοδο. Ειχαν σε παρα πολυ καλη μερα ολους τους ψηλους τους με 31 αμυντικα και 17 επιθετικα ριμπαουντ.