Για την έβδομη αγωνιστική του δεύτερου γκρουπ της Division 3 οι Bricklayers φιλοξένησαν στο Ολυμπιακό κλειστό των Άνω Λιοσίων τους Χαλέϊκερς και πιάνοντας μεγάλη απόδοση σημείωσαν την πέμπτη τους νίκη παραμένοντας στις υψηλές θέσεις του ομίλου.

Οι γηπεδούχοι έκαναν εξαρχής σαφείς τις προθέσεις του εκκινώντας με το πόδι στο γκάζι. Με τον Μοδάκη να ειν;ι φωτιά και λαύρα με 13 πόντους και την άμυνα τους να περιορίζει τους αντιπάλους τους σε μόλις επτά (Πολυχρονάκης 5) ολοκλήρωσαν με over triple score (22-7) το πρώτο δεκάλεπτο.

Δεν άλλαξε κάτι στη συνέχεια καθώς οι φιλοξενούμενοι δεν έβρισκαν εύκολα στόχο , ενώ Τσιριγώτης με έξι και Μοδάκης με πέντε επέκτειναν το προβάδισμα για τους Bricklayers, ως το 35-12 του ημιχρόνου.

Το παιχνίδι είχε διαδικαστικό χαρακτήρα μετά τη διακοπή. Οι Bricklayers πρόσθεσαν στην φαρέτρα τους και τις επιλογές των Κωνσταντόπουλου (6) και Χυτά (4) στον συνήθη ύποπτο Μοδάκη (5) ενώ από την άλλη πλευρά ο Χατζηδάκης είχε ένα τρίποντο και οι Βλάχος, Αλιφιεράκης και Μπαλάσκας από δύο πόντους, για το 50-21 στο φινάλε της τρίτης περιόδου.

Στα τελευταία δέκα λεπτά η ψαλίδα άνοιξε περαιτέρω με τους Μοδάκη (5) και Κατσάκο (4) ενώ ένα ακόμη τρίποντο του Χατζηδάκη και ο Πολυχρονάκης (4) συνέβαλαν από τη μεριά των Χαλέϊκερς στο τελικό 66-28.

Mvp με double figures o Αλέξανδρος Μοδάκης έχοντας 28 πόντους, 11 ριμπάουντ, 5 ασιστ, 1 κλέψιμο και 1 λάθος. Παίκτης κλειδί επίσης με double figures o Γιώργος Κωνσταντόπουλος. Είχε από 10 πόντους και ριμπάουντ αλλά και μια ασίστ, 2 κλεψίματα και ένα λάθος.

Από τους ηττημένους ξεχώρισε ο Σάββας Πολυχρονάκης με 9 πόντους , 4 ριμπάουντ, 1 κλέψιμο και 4 λάθη.

Που κρίθηκε: Στην ποιότητα και την ταχύτητα των νικητών.