Σε ένα παιχνίδι που είχαν τον έλεγχο για 30 λεπτά, οι Pink Panthers έκαναν τα εύκολα δύσκολα και τελικά επικράτησαν των Slow Leopards με 40-37.

Το πρώτο δεκάλεπτο ήταν μονόλογος για τους Pink Panthers. Με τον Κοντό να βάζει 6 πόντους, τον Ντζόγια 5 και τον Αγόρη 2, οι γηπεδούχοι έκλεισαν το δεκάλεπτο στο συν 13, 13-0, αφού οι Leopards δεν μπορούσαν με τίποτα να πετύχουν… γκολ. 

Στο ίδιο μοτίβο κύλησε και το δεύτερο δεκάλεπτο. Με τον Βαγγέλη Ντζόγια να κάνει ό,τι θέλει στο παρκέ και να σημειώνει 8 πόντους (έφτασε στους 13 σε εκείνο το διάστημα), οι Pink Panthers έκλεισαν το ημίχρονο μπροστά στο σκορ με 21 πόντους διαφορά, 28-7. Για τους Slow Leopards, από 2 πόντους έβαλαν οι Παλλάντζας, Δημόπουλος και Καραμπεσύνης. 

Χωρίς να εντυπωσιάσουν με το παιχνίδι τους, οι Pink Panthers με σχετική ευκολία διατήρησαν τα… κεκτημένα. Διψήφιος, πέρα από τον Ντζόγια, έγινε και ο Κοντός (10π.) και οι Πάνθηρες προηγήθηκαν με 19 πόντους, 38-19 στο 30’. Για τους φιλοξενούμενους, 5 έβαλε ο Καραμπεσύνης. 

Κι ενώ όλα έδειχναν άνετη επικράτηση των Pink Panthers, οι Slow Leopards αντέδρασαν. Με ηγέτη τον Καραμπεσύνη που έβαλε 9 πόντους, οι φιλοξενούμενοι μείωσαν στο καλάθι, ωστόσο δεν κατάφεραν να ολοκληρώσουν μία σπουδαία ανατροπή, γνωρίζοντας την ήττα με 40-37. Οι Πάνθηρες, δεν πλήρωσαν το γεγονός πως έχασαν το τελευταίο δεκάλεπτο με ένα επιμέρους 18-2. 

MVP: Κορυφαίος του αγώνα ήταν ο Βαγγέλης Ντζόγιας με 17 πόντους (5/8 βολές, 6/12 δίποντα), 9 ριμπάουντ, 4 κλεψίματα και 3 λάθη. Για τους ηττημένους ξεχώρισε ο Αλέξανδρος Κουτσομάρκος με 5 πόντους, 5 ριμπάουντ, 2 κλεψίματα και 2 λάθη. 

Παίκτης Κλειδί: Ο Βαγγέλης Κοντός έκανε την διαφορά στις ρακέτες. Σημείωσε 11 πόντους, μάζεψε 3 ριμπάουντ, μοίρασε 2 ασίστ κι έκλεψε 1 φορά την μπάλα. 

Που κρίθηκε: Στο εντυπωσιακό πρώτο ημίχρονο των νικητών που επικράτησαν 28-7.