Στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του 3ου Division(1ο group), η Πόρτο  αναμετρήθηκε με τους ΜΓΚ. Το παιχνίδι είχε ωραίο ρυθμό, πολλά φάουλ και τρομερή εξέλιξη. Οι 2 ομάδες τα έδωσαν όλα και προσπάθησαν για το καλύτερο. Το παιχνίδι κρίθηκε στις τελευταίες φάσεις με την Πόρτο του αιώνιου έφηβου Γκόρου να παίρνει την νίκη με σκορ 58-53!

Ισορροπημένο ήταν σε γενικές γραμμές το 1ο δεκάλεπτο. Οι 2 ομάδες μπήκαν πολύ δυνατά στο παρκέ, έτοιμες να παλέψουν με το 100% για την νίκη. Ο ρυθμός αν και γρήγορος είχε τα stop του, λόγω των φάουλ. 14-13 ήταν το επιμέρους σκορ με την Πόρτο να δημιουργεί μια διαφορά 1 πόντου. Για τους γηπεδούχους, από 4 πόντους είχαν Γκόρος και Σαρακηνός. Στα 2 τρίποντα του Αλεξανδρή στάθηκαν οι ΜΓΚ.

Οι ΜΓΚ κατάφεραν να περάσουν μπροστά στην 2η περίοδο. Με οδηγό τα τρίποντα του Αλεξανδρή, οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να κλείσουν το 1ο ημίχρονο ως προπορευόμενοι (+1). 11-13 ήταν το επιμέρους σκορ. Για την Πόρτο, 3 καλάθια ζωτικής σημασίας έβαλε ο Γιαννακάκης. 2 τρίποντα έβαλε ο Αλεξανδρής και 5 πόντους ο Μαρτσάκης για τους προπορευόμενους.

Στον ίδιο ρυθμό κινήθηκε και το 3ο δεκάλεπτο. Ωραίο μπάσκετ χαρακτήρισε αυτή την περίοδο με τις 2 ομάδες να μην μπορούν να ξεκολλήσουν στο σκορ η μία από την άλλη. 14-14 ήταν το επιμέρους σκορ. Για τους γηπεδούχους, 5 πόντος έβαλε ο Γκόρος και 4 ο Σαρακηνός. Τον χαβά του με 7 πόντους συνέχισε ο Μαρτσάκης, ενώ 6 πόντους πέτυχε ο Χρήστου.

Στην 4η περίοδο μίλησε η κλάση του Γκόρου. Ο guard της Πόρτο πήρε το παιχνίδι πάνω του στις τελευταίες φάσεις του αγώνα και κατάφερε να μετατρέψει το 50-52 σε 58-53 δίνοντας στην ομάδα του την νίκη! 19-13 ήταν το επιμέρους σκορ. Για τους νικητές, 10 πόντους έβαλε ο Γκόρος και 9 ο Γιαννακάκης. Στους 5 πόντους του Λάϊου στάθηκαν οι ηττημένοι!

Mvp ήταν ο Δ. Γκόρος με 21 πόντους, 16 ριμπάουντ (10-6), 5 ασίστ και 1 κλέψιμο σε 36 λεπτά. Για τους ηττημένους ξεχώρισε ο Χ. Χρήστου με 10 πόντους, 5 ριμπάουντ (2-3) και 1 ασίστ σε 25 λεπτά συμμετοχής!

Key player: Ο παίχτης-κλειδί ήταν ο Ν. Γιαννακάκης με 15 πόντους, 6 ριμπάουντ (5-1) και 1 κλέψιμο σε 29 λεπτά αγώνα!

Το παιχνίδι κρίθηκε από τις προσωπικές φάσεις που πήρε ο Γκόρος στο τελευταίο λεπτό το αγώνα!