Ενα ομορφο ματς ειδαμε χθες Παρασκευη 2 Δεκεμβριου του 2023 στο Σαλα Σπορτ! Ματς με ανατροπες , comebacks και ευρηματικες ασσιστ!!! Νικητες οι Basketfathers με το εξαιρετικο ομαδικο τους πνευμα!!

Στην εκκίνηση η ομαδα των BasketFathers ηταν σε καλη φορμα με το σκορ της πρωτης περιοδου να ειναι στο (17-13) με σκορερς τους Τριμη (4) , Καλτσας (2) , Αμπατζης (2) , Δερμιτζακης (3) και Σιανης (4). Απο την αλλη πλευρα οι Brotherhoops ειχαν σε επιθετικο ρυθμο τους Βουγας Αλ. 5 , Καπουραλος 2 , Δρακουλης 6 και Γιαζιτζης 2

Στη συνέχεια οι γηπεδουχοι μεταμορφωθηκαν σε μια καλολαδωμενη μπασκετικη καλαθομηχανη οπου οι τρομεροι και φοβεροι Brotherhoops βρηκαν λυσεις στο σκοραρισμα με τους Βουγας Αλ. (2) , Τζεβελεκος (4) , Ζαφειροπουλος (4) , Βουγας Μ. (3) και Δρακουλης (2) και ετσι προηγηθηκαν στην δευτερη περιοδο με 19-13 !! Εντυπωσιακος και επικος στην δευτερη περιοδο για τους Πατερες ηταν ο Αμπατζης με γεματη στατιστικη τοσο αμυντικα οσο και επιθετικα (9π) και ο ταλαντουχος Δερμιτζακης με τριποντο φωτια . 

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να επιβαλουν τον ρυθμο τους αλλα ματαια γιατι οι BasketFathers εβρισκαν τις λυσεις με αποτελεσμα το σκορ να ειναι κοντα. Σκορερς για τους Brotherhoops ο δυναμικος Βουγας Αλ (2) , Ζαφειροπουλος (1) , Καπουραλος (3) και Δρακουλης (2). Απο την αλλη πλευρα ο Σταθερος σε αποδοση Τριμης (4) και ο δυναμιτης Σιανης εκανε καταπληκτικη 3η περιοδο με ενεργεια , παθος και σκοραρισμα (5) . Σκορ τριτης Περιοδου 14 - 8 για τους BasketFathers.

Στην 4η περιοδο οι  BasketFathers ηταν πιο ψυχραιμοι και ανεβασαν την αποδοση τους με αποτελεσμα να κερδισουν και την 4η περιοδο με 23-17. Ο Τριμης ηταν φοβερος με 8π , ο Καλτσας δυνατος με 4 σημαντικα καλαθια , ο Αμπατζης μαχητης με 4π και Δερμιτζακης κρυο αιμα με τρομερα περιφερειακα σουτ (7) . Στην αντιπερα οχθη απο τους Brotherhoops ξεχωρισε ο Βουγας Αλ. με τα περιφερειακα του σουτ (9) , Τζεβελεκος με τον δυναμισμο του (4) , ο Ζαφειροπουλος με τα επιθετικα και αμυντικα ριμπαουντ του (2π) καθως και ο Καπουραλος (3) και Δρακουλης (2)

Mvp : Ο Αμπατζης με 16 ποντους 14 ριμπαουντ και 31 efficiency. Παίκτης «κλειδί» στο πλάι του ο παικτης για ολες τις δουλειες ο Τριμης που μέτρησε 18 πόντους και 10 ριμπαουντ.

Καλύτερος των ηττημένων ο εντυπωσιακος σεντερ Ζαφειροπουλος με 7 ποντους 4 ασσιστ , 12 ριμπαουντ και 19 Efficiency . Άξιος μνείας και ο Α. Βουγας έχοντας 18 πόντους με 4 τριποντα.

Που κρίθηκε: Στα χαμενα τριποντα των Brotherhoops και στο ομαδικο πνευμα των Νικητων