Για την όγδοη αγωνιστική του δεύτερου γκρουπ της Division 3 οι Mix Grill  φιλοξένησαν την Πέμπτη στο Sala Sport Club τους Bricklayers με τους δεύτερους να πιάνουν μεγάλη απόδοση στην τελική ευθεία και να κατακτούν το ροζ φύλλο διατηρούμενοι στα ψηλά στρώματα της βαθμολογίας.

Οι ομάδες ξεκίνησαν με το πόδι στο γκάζι, με τους φιλοξενούμενους να είναι λίγο καλύτεροι, χάρη στο δίδυμο Κωνσταντόπουλου (8) και Βέργου (7). Οι αντίπαλοι τους ακολούθησαν σκοράροντας κυρίως από την περιφέρεια με τους Χατζηgeorge (7), Χατζηbill και Παππά (από ένα τρίποντο), για το 17-24 στο πρώτο δεκάλεπτο.

Δεν άλλαξαν και πολλά στη συνέχεια. Οι Layers άπλωσαν το παιχνίδι τους με τον Βέργο (6) να εκτελεί από τα 6.75 και τους Γκούσκο & Κατσάκο να συνδράμουν με τέσσερις πόντους έκαστος, ενώ οι Mix Grill βασίστηκαν στον "Παππού" (10π) και τον Χατζηbill (6) παραμένοντας κοντά στο σκορ (34-41) στη μέση της διαδρομής.

Ο "Παππούς" συνέχισε να είναι πραγματική απειλή για το αντίπαλο καλάθι με 12 πόντους για τους γηπεδούχους, ωστόσο οι Bricklayers έχοντας περιορίσει απόλυτα τους υπόλοιπους και με τον Σαρρή (6) να σκοράρει με τη σειρά του έξω από την περίμετρο πήραν διψήφια διαφορά στο φινάλε της τρίτης περιόδου (48-58).

Στα τελευταία δέκα λεπτά οι φιλοξενούμενοι επέβαλλαν το ρυθμό τους. Η άμυνα τους λειτούργησε τέλεια , καθώς δέχτηκαν μόλις τέσσερις πόντους και με τους Κωνσταντόπουλο (10) και Χυτα (8) έφυγαν στο ανοικτό γήπεδο για να φτάσουν στην τελική επικράτηση με άνεση με το 52-81.

Mvp με double figures o Θανάσης Βέργος έχοντας 19 πόντους, 12 ριμπάουντ, 5 ασιστ, 1 κλέψιμο και 1 λάθος. Παίκτης κλειδί επίσης με double figures o Γιώργος Κωνσταντόπουλος. Είχε 19 πόντους, 10 ριμπάουντ, 5 ασίστ και ένα λάθος.

Από τους ηττημένους ξεχώρισε ο Βασίλης Κωνσταντίνου με 23 πόντους , 5 ριμπάουντ, 2 ασιστ, 2 κλεψίματα και 1 λάθος.

Που κρίθηκε: Στην ταχύτητα και τα φρέσκα πόδια των νικητών.