Σε ένα ντέρμπι στα χαμηλά στρώματα του δεύτερου ομίλου της Division 3, οι Xαλέϊκερς υποδέχτηκαν τους Gipsy Blinders στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής, με τους δεύτερους να κάνουν τη δεύτερη σερί επιτυχία !

Οι φιλοξενούμενοι είχαν τον πρώτο λόγο στο ξεκίνημα. Ο Πολίτης φάνταζε ασταμάτητος με 10 πόντους και μαζί με το τρίποντο του Γιγουρτάκη έδωσε αέρα επτά πόντων απέναντι στους Τζαβάρα, Πούτο, Γ.Καλογριδάκη και Πεσλή (από ένα καλάθι όλοι), για το 8-15 στα πρώτα δέκα λεπτά.

Στη συνέχεια οι Χαλέϊκερς ισορρόπησαν με σερί 7-0 και τα τρίποντα των Πούτου (7) & Κάππου (5), ωστόσο οι αντίπαλοι τους με τον Πολίτη να σκοράρει ακόμα τέσσερις πόντους κράτησαν το προβάδισμα με 22-25 στο ημίχρονο.

Η μάχη χαρακωμάτων διατηρήθηκε και μετά την ανάπαυλα. Οι ομάδες διακρίθηκαν κυρίως για την προσοχή τους στα μετόπισθεν. Ο Πεσλής είχε τέσσερις πόντους για τους Χαλέϊκερς, ενώ ο Γιγουρτάκης ένα ακόμη τρίποντο, με τους Blinders να ολοκλρώνουν το τρίτο δεκαλέπτο μπροστά με 28-33.

Στο τελευταίο δεκάλεπτο ο ρυθμός έπεσε κι άλλο καθώς τόσο η κούραση όσο και το άγχος έπαιξαν καταλυτικό ρόλο. Ο Γ. Καλογριδάκης (4) πήρε προσπάθειες για τους Χαλέϊκερς χωρίς να είναι αρκετός, ενώ οι Gispy Blinders με υπομονή και τα καλάθια των Πολίτη και Καραλή πήραν το ροζ φύλλο με 33-38.

MVP: Ο Δημοσθένης Γιγουρτάκης έχοντας 6 πόντους, 8 ριμπάουντ, 1 κλέψιμο και 2 λάθη. Τον παίκτη κλειδί αποτέλεσε ο αλάνθαστος Διονύσης Πολίτης έχοντας 17 πόντους, 2 ριμπάουντ και 3 κλεψίματα.

Για τους ηττημένους πιο δραστήριος ήταν ο Γιώργος Καλογριδάκης με 12 πόντους, 6 ριμπάουντ, 1 κλέψιμο και 3 λάθη.

Που κρίθηκε : Οι νικητές ήταν πιο αποτελεσματικοί και παρότι δεν δημιούργησαν μεγάλες διαφορές είχαν το προβάδισμα που προστάτεψαν ως το τέλος.