Την έβδομη νίκη τους στο πλαίσιο της ένατης πράξης του δεύτερου γκρουπ της Division 3 πέτυχαν οι Basketfathers το απόγευμα του Σαββάτου στο Ίλιον υποδεχόμενοι την AgeliBC με ανατροπή στο δεύτερο ημίχρονο χάρη στα πολλά αλλά και ψηλά κυρίως κορμιά τους.

Αρχικά οι ομάδες ήταν ισοδύναμες. Οι φιλοξενούμενοι σκόραραν κατά ριπάς από τα 6.75 με το δίδυμο Μπακλού (9) και Κεχαγιόγλου (8) να κάνει θραύση, ενώ οι αντίπαλοι τους στηρίχτηκαν στη δύναμη τους κοντά στο καλάθι με τον Κωστή (10π) ακολουθώντας κατά πόδας, για το 19-22 των πρώτων δέκα λεπτών.

Η Αγέλη έδειξε συνέπεια στο σουτ και αντοχές και στη συνέχεια. Ο Κωσταράς πήρε τη σκυτάλη με 8 πόντους και δύο τρίποντα και με άλλα τόσα του Κεχαγιόγλου κράτησε το προβάδισμα σε όλη τη δεύτερη περίοδο. Οι Basketfathers ωστόσο παρέμειναν κοντά χάρη στα τρίποντα του Δερμιτζάκη (6) αλλά και τις ενέργειες των Αμπατζή (5) και Καρακάση (4), με το σκορ να είναι στο 36-41 στη μέση της διαδρομής.

Οι φιλοξενούμενοι κράτησαν το οχυρό για πέντε ακόμα λεπτά με τον Κεχαγιόγλου (5). Το περιορισμένο όμως βάθος του πάγκου (έξι  αποτέλεσαν την αποστολή) κι ένα ξέσπασμα των "Πατεράδων" έφερε ένα σερί 15-0 με πρωταγωνιστές τους Τρίμη (6), Αμπατζή και Τυράκη (από 4π) με συνέπεια τη διψήφια διαφορά (61-50) στο τριαντάλεπτο.

Στην τελευταία περίοδο οι Fathers δεν απειλήθηκαν , καθώς από την άλλη πλευρά υπήρχε μεν διάθεση , αλλά όχι απεριόριστες δυνάμεις. Ο Δερμιτζάκης πυροβολούσε από την περιφέρεια (8π), μαζί με τους Σκούρτα & Αμπατζή (από 4π) που έλεγχαν την εναέρια κυκλοφορία, και παρά την προσπάθεια των Κεχαγιόγλου (7), Κωσταρά (6) και Μπακλού (5) οι γηπεδούχοι έφτασαν με σχετική άνεση στο ροζ φύλλο με το τελικό 79-68.

Mvp αναδείχθηκε με double double ο Ηρακλής Κωστής. Είχε 12 πόντους, 13 ριμπάουντ, 4 ασιστ κι ένα λάθος. Συμπαραστάτης του στη ρακέτα και παίκτης κλειδί ήταν ο Αλέξης Αμπατζής με 13 πόντους, 7 ριμπάουντ, 2 ασιστ, 1 κλέψιμο , 1 μπλοκ και 3 λάθη.

Για τους ηττημένους καλύτερος ήταν ο Γιώργος Κωσταράς με 17 πόντους, 1 ριμπάουντ, 6 ασιστ, 4 κλεψίματα και ένα λάθος.

Που κρίθηκε : Στο βάθος και το ύψος του ρόστερ των νικητών.