Στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής του 3ου Division (2ο group), οι Bortherhoops αναμετρήθηκαν με τους Power Strangers. Το παιχνίδι ήταν ντέρμπι σχεδόν σε όλη την διάρκεια του με τις 2 ομάδες να παίζουν γρήγορο και ορθολογικό μπάσκετ. 41-56 ήταν το τελικό σκορ με τους φιλοξενούμενους να ξεφεύγουν στην τελευταία περίοδο!

Ντέρμπι ήταν το παιχνίδι από το 1ο δεκάλεπτο. Οι 2 ομάδες ξεκίνησαν πολύ δυναμικά και αυτό φάνηκε. Είδαμε ωραίες φάσεις, πολλούς αιφνιδιασμούς και μπάσκετ γρήγορου τέμπο. 10-14 ήταν το επιμέρους σκορ με τους Strangers να παίρνουν τα ηνία του αγώνα.  Για τους Brotherhoops Πρας και Βιτανόπουλος πέτυχαν από 1 τρίποντο έκαστος. 3 καλάθια έβαλε και ο Γαλανόπουλος για τους προπορευόμενους!

Οι Brotherhoops επέβαλλαν τον ρυθμό τους στην 2η περίοδο. Με σκληρές άμυνες και ταχύ παιχνίδι κατάφεραν να μετατρέψουν το -4 σε +6. Οι Power Strangers πέτυχαν 7 πόντους δέχθηκαν 17 και είδαν την υπέρ τους διαφορά να καταρρέει. Για τους Brotherhoops 7 πόντους πέτυχε ο Πρας, ενώ με 2 τρίποντα ακολούθησε ο Βουγάς. 4 πόντους έβαλε για τους φιλοξενούμενους ο Γαλανόπουλος.

Την χάρη ανταπέδωσαν οι Power Strangers στο 3ο δεκάλεπτο. Με τρομερό και σκληρό μπάσκετ οι φιλοξενούμενοι γύρισαν τούμπα το ματς. Έκαναν το -6, +6 και πήραν ξανά τα ηνία του αγώνα. Ο Γαλανόπουλος ήταν φανταστικός και ηγήθηκε των φιλοξενουμένων. Οι Brotherhoops έπαιξαν κακά επιθετικά και το πλήρωσαν. 5-17 ήταν το επιμέρους σκορ. Για τους γηπεδούχους 2 καλάθια έβαλε ο Τζεβελέκος. 7 είχε ο Γαλανόπουλος και 6 ο Τσαουσλάρης για τους Power Strangers.

Με την διαφορά στους 6 πόντους οι Power Strangers είχαν τον 1ο λόγο, αλλά όλα ήταν ανοιχτά στην 4η και τελευταία περίοδο. Οι Brotherhoops προσπάθησαν, αλλά δεν τα κατάφεραν και λύγισαν από την πίεση των Power Strangers! 41-56 ήταν το τελικό σκορ με τους φιλοξενούμενους να παίρνουν μια δύσκολη νίκη! 9-18 ήταν το σκορ της περιόδου. Για τους νικητές 10 πόντους έβαλε ο Γαλανόπουλος και 4 ο Πανοσκάλτσης. Πρας και Καπουράλος είχαν από 4 πόντους έκαστος για τους ηττημένους!

Mvp του αγώνα ήταν ο Α. Γαλανόπουλος με 27 πόντους, 22 ριμπάουντ (11-11) και 1 ασίστ σε 35 λεπτά. Για τους ηττημένους ξεχώρισε ο Δ. Πρας με 14 πόντους, 10 ριμπάουντ (10-0), 1 κλέψιμο και 1 μπλοκ σε 38 λεπτά συμμετοχής!

Key player: Ο παίχτης-κλειδί ήταν ο Α. Ζαφολιάς με 6 πόντους, 8 ριμπάουντ (4-4), 3 κλεψίματα και 2 λάθη σε 35 λεπτά αγώνα!