Μετά από ένα παιχνίδι με αμείωτο ενδιαφέρον, οι Κόνδορες επικράτησαν των Gipsy Blinders με 48-35 στο κλειστό του ΟΑΚΑ. 

Με το μαχαίρι στα δόντια μπήκαν οι Κόνδορες στο παιχνίδι και με τους Οικονομούλα και Γιαννόπουλο να βάζουν 8 και 6 πόντους αντίστοιχα, προηγήθηκαν με το τέλος της περιόδου με 16-7. Για τους φιλοξενούμενους, 3 έβαλε ο Πασχαλάκης. 

Στο ίδιο μοτίβο κύλησε και το δεύτερο δεκάλεπτο με τους γηπεδούχους να βλέπουν τον Χρονόπουλο να μπαίνει στην εξίσωση και με 6 πόντους να συμβάλει τα μέγιστα για να κλείσει η ομάδα του το πρώτο ημίχρονο προηγούμενη με 29-13. 

Στο τρίτο δεκάλεπτο κυριάρχησαν οι άμυνες, με το επιμέρους σκορ να είναι 10-4 για τους Gipsy Blinders οι οποίοι μείωσαν στους 10, 33-23, με τον Πολίτη να κάνει όργια και να φτάνει στους 15. 

Στο τελευταίο δεκάλεπτο οι Κόνδορες κράτησαν την διαφορά που είχαν και έφτασαν τελικά στη νίκη με 48-35. Οι γηπεδούχοι, ήταν ανώτεροι στο μεγαλύτερο διάστημα και δίκαια πήραν το ροζ φύλλο αγώνα. Από την άλλη, οι Gipsy πλήρωσαν το κακό πρώτο ημίχρονο, που έβαλαν 13 πόντους. 

MVP: Κορυφαίος του αγώνα ήταν ο Χρήστος Οικονομούλας με 12 πόντους, 6 ριμπάουντ, 1 ασίστ, 1 κλέψιμο και 1 λάθος. Για τους ηττημένους ξεχώρισε ο Διονύσης Πολίτης με 18 πόντους, 9 ριμπάουντ, 2 ασίστ, 3 κλεψίματα, 1 κόψιμο και 2 λάθη. 

Παίκτης Κλειδί: Ο Σωτήρης Χρονόπουλος είχε 6 πόντους, 6 ριμπάουντ, 1 ασίστ και 1 κλέψιμο.

Που κρίθηκε: Στο βάθος που είχαν οι Κόνδορες!