Οι ΜΓΚ επικράτησαν 68-35 των Pink Panthers, για την 9η αγωνιστική στο Group 1 της Division 3. Οι «μελανόλευκοι», μετά από μια δύσκολη περίοδο, όπου γνώρισαν τρεις διαδοχικές ήττες, αρχίζουν να ανεβαίνουν και «χτίζουν» θετικό σερί, έχοντας μεγάλο πρωταγωνιστή τον φοβερό και τρομερό, Βασίλη Λάιο.

Μετά τη νίκη επί των Terror East, επικράτησαν με εντυπωσιακό τρόπο και των Pink Panthers, ανεβαίνοντας στο 4-5. Μάλιστα, έπιασαν στη βαθμολογία τους «ροζ πάνθηρες», οι οποίοι γνώρισαν τη δεύτερη συνεχόμενη ήττα τους. 

Οι ΜΓΚ, μολονότι ήταν μόνο πέντε, επέβαλαν από το ξεκίνημα τον ρυθμό τους κι έκλεισαν το πρώτο δεκάλεπτο με σερί 11-0, ενώ το επιμέρους σκορ έφτασε μέχρι το 23-2(!). Κάπως έτσι το 9-7 (5') έγινε 32-9 (16’), με τους Pink Panthers να μένουν για τέσσερα λεπτά δίχως πόντο κατά τη διάρκεια της δεύτερης περιόδου. 

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι τυπικά φιλοξενούμενοι είχαν κάποια (φυσιολογικά) «νεκρά» διαστήματα, αλλά οι αντίπαλοι τους δεν βρήκαν ποτέ συνέπεια στο σκοράρισμα, με αποτέλεσμα να μην καταφέρουν να πλησιάσουν. Κάπως έτσι οι ΜΓΚ έφτασαν ακόμα και στο +35 (68-33).  

Player of the Game: Ο Βασίλης Λάιος, ο οποίος τελείωσε τον αγώνα με ένα «τρομακτικό» νταμπλ νταμπλ! Τελείωσε το παιχνίδι με 25 πόντους (10/14 δίποντα) και 20 ριμπάουντ, ενώ πρόσθεσε 4 τάπες, 2 ασίστ κι ένα κλέψιμο.

Παίκτης «κλειδί» ο Χρήστος Χρήστου. Θα μπορούσαν να μπουν κι οι υπόλοιποι τρεις της πεντάδα, αλλά το «θηρίο» των ΜΓΚ έκανε «αθόρυβη» δουλειά και παράλληλα τα πήγε εξαιρετικά στον περιορισμό του πρώτου σκόρερ των αντιπάλων (βλ. Αρβανιτάκης). Συνολικά, είχε 8 πόντους (4/4διπ.), 7 ριμπάουντ κι ένα κλέψιμο. 

Που κρίθηκε: Μολονότι ήταν… πεντάδα, οι ΜΓΚ έβγαλαν μεγάλη ενέργεια στο παρκέ. Με την άμυνα τους κατάφεραν να... εξουδετερώσουν τους Pink Panthers, ενώ παράλληλα, μέσα την αποτελεσματικότητα στο δικό τους καλάθι, έβγαλαν αρκετούς αιφνιδιασμούς. Επίσης, το επιμέρους 23-2, με το οποίο ξέφυγαν 32-9, έπαιξε καθοριστικό ρόλο.