Στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής του 4ου Division, οι Havaliers αναμετρήθηκαν με τους Hornets! Το παιχνίδι ήταν ντέρμπι σε όλη την διάρκειά του, με τους γηπεδούχους να έχουν στα μεγαλύτερα διαστήματα το προβάδισμα. Οι «σφήκες» όμως με 1 εξαιρετικό 4ο δεκάλεπτο έκαναν την ανατροπή και πήραν την νίκη. 40-46 ήταν το τελικό σκορ!

Καλύτερα ξεκίνησαν τον αγώνα οι Havaliers. Η ομάδα του Βλαδοβίτη με αυτόν οδηγό (10 πόντοι) κατάφερε να επιβάλλει τον ρυθμό της και να δημιουργήσει μια διαφορά 6 πόντων. 12-6 ήταν το επιμέρους σκορ με τους Hornets να έχουν θέμα επιθετικά. Ο Παπασιδέρης είχε και τα 3 καλάθια των φιλοξενούμενων.

Πιο ισορροπημένο ήταν το 2ο δεκάλεπτο. Οι 2 ομάδες έπαιξαν σε 1 αργό, αλλά παράλληλα ορθολογικό και οργανωμένο τέμπο. Είδαμε ωραίες φάσεις, παιχνίδι στο post και σκληρές άμυνες. 13-12 ήταν το επιμέρους σκορ με την διαφορά να αυξάνεται κατά μισό καλάθι (7 πόντοι). Για τους προπορευόμενους 5 πόντους πέτυχε ο Φούρναρης, ενώ 4 παίχτες είχαν από 1 καλάθι! Σχεδόν το ίδιο συνέβη με τους Hornets με τον Καραχάλιο να πετυχαίνει 4 πόντους και 4 παίχτες να ακολουθούν με 2!

Η διαφορά μειώθηκε στους 4 πόντους στην 3η περίοδο. Οι Hornets μπήκαν καλύτερα σε αυτό το δεκάλεπτο. Είδαμε ξανά ωραίες φάσεις και πολλούς αιφνιδιασμούς. 9-12 ήταν το επιμέρους σκορ. Τον χαβά του για τους Havs συνέχισε ο Φούρναρης με 5 πόντους. Καρακώστας και Καραχάλιος μέτρησαν από 2 καλάθια έκαστος για τις «σφήκες»!

Ολική ανατροπή σημείωσαν οι Hornets στην 4η περίοδο. Με άμυνα γρανίτη και ευστοχία στα σουτ κατάφεραν να πετύχουν 16 πόντους. Δέχθηκαν μόλις 6 (4 Φούρναρης-2 Αρβανίτης) και μετέτρεψαν το -4 σε +6 παίρνοντας έτσι μια τεράστια νίκη. 40-46 ήταν το τελικό σκορ. Για τους νικητές 9 πόντους πέτυχε ο Ζακυνθινός και 4 ο Καραχάλιος.

Mvp του αγώνα ήταν ο Σ. Καραχάλιος με 15 πόντους, 8 ριμπάουντ (6-2), 2 ασίστ και 3 κλεψίματα σε 28 λεπτά αγώνα. Για τους ηττημένους ξεχώρισε ο Γ. Αρβανίτης με 8 πόντους, 9 ριμπάουντ (8-1), 1 ασίστ, 1 μπλοκ και 2 λάθη σε 29 λεπτά συμμετοχής!

Key player: Ο παράγοντας Χ ήταν ο Ν. Ζακυνθινός με 11 πόντους και 6 ριμπάουντ (3-3) σε 32 λεπτά!

Το παιχνίδι κρίθηκε στο 4ο δεκάλεπτο με τον Ζακυνθινό να είναι σε φόρμα πετυχαίνοντας τους 7 τελευταίους πόντους της ομάδας του!