Για την δέκατη στάση της Division 4 οι Millwalkjng Trags υποδέχτηκαν τη Δευτέρα στο ΟΑΚΑ τους Basket Walkers και ανεβάζοντας στροφές στο δεύτερο ημίχρονο πήραν την τρίτη τους νίκη στο μαραθώνιο του πρωταθλήματος.

Στην αρχή οι ομάδες μπήκαν μουδιασμένα στο παρκέ προσέχοντας κυρίως τις άμυνες τούς. Ο Ζαφαρας είχε 4 πόντους και ο Παπαθανασίου δύο , ενώ οι αντίπαλοι τους δύο καλάθια με τους Παπαντώνη και Νικολαΐδη , για το πενιχρό 6-4 στα πρώτα δέκα λεπτά.

Ο ρυθμός ανέβηκε κάπως στη συνέχεια . Οι Trags με πρωτοστάτη τον Α.Τσαβαρη (9) και τους Ζαφαρα και Κατσακιώρη (από 4π) άρχισαν να χτίζουν διάφορες που δεν μεγάλωσαν εξαιτίας των Νικολαΐδη (5) και Λογοθέτη (3) με το ημίχρονο να κλείνει στο 23-15.

Τα πράγματα άλλαξαν μετά την ανάπαυλα. Οι Millwalking με τον Ζαφαρα να δίνει τον τόνο με οκτώ πόντους συνάμα με την αμυντική τους συνέπεια (δέχτηκαν μόλις επτά) έφτασαν ως το +15 και προηγήθηκαν με 35-22 στο τριαντάλεπτο.

Στην τελική δε ευθεία επέβαλλαν το παιχνίδι τους. Με μια τετράδα πρωταγωνιστών ( Βαλάσης 5 και Ζαφαρας, Παπαθανασίου και Α.Τσαβαρης από 4) απογείωσαν τη διαφορά πάνω από τους είκοσι πόντους και έφτασαν στο ροζ φύλλο με το απόλυτα δίκαιο τελικό 54-32.

Mvp ήταν ο Κώστας Ζαφαρας με double figures και 20 πόντους, 11 ριμπάουντ, 7 ασίστ, 6 κλεψίματα και 6 λάθη. Παίκτης κλειδί αναδείχθηκε ο Άγγελος Τσαβαρης με 13 πόντους, 3 ριμπάουντ, 2 ασίστ, 5 κλεψίματα, 1 μπλοκ και ένα λάθος.

Καλύτερος των Basket Walkers ήταν ο Θοδωρής Νικολαΐδης με double double και 14 πόντους, 10 ριμπάουντ, 2 ασίστ, 1 κλέψιμο και 2 λάθη.

Που κρίθηκε : Οι νικητές ξέφυγαν στο δεύτερο μισό της αναμέτρησης και δεν ξανακοίταξαν πίσω.