«Εμπρηστές» έκαψαν τους Havaliers!!!

 Havaliers και ΕμπRisMos ξεκίναγαν το 2024 από την ίδια αφετηρία με ρεκόρ 5-4 με τον νικητή να παίρνει προβάδισμα στην κούρσα της 6αδας. Αυτοί στο τέλος ήταν οι Εμπρηστές που έκαψαν τους Havaliers.

 Με ένα πολύ ισορροπημένο πρώτο ημίχρονο που έκλεισε στο 17-20 για τον ΕμπRisMos. Το παιχνίδι ήταν σε γρήγορο ρυθμό αλλά αρκετά άναρχο τρόπο, με λάθη που δεν άφηναν τις ομάδες να βρούνε επιθετικό ρυθμό. Παλαμίδης και Σταμάτης έβαλαν την ομάδα τους μπροστά απέναντι σε ένα Φούρναρη που έβρισκε σκορ για τους Havaliers μαζί με τον Ηλιόπουλο.

 Στο δεύτερο μισό ήρθε ένας φοβερός Τριμερίτης που με τα τρίποντα κατάφερε να εδραιώσει το προβάδισμα του ΕμπRisMos. Η κούραση έκανε την εμφάνιση στο παιχνίδι των Havaliers και οι προσπάθειες των Αργυρίδη, Ιωαννίδη και των αφοί Αρβανίτη δεν ήταν αρκετές. Τα πιτσιρίκια τους έτρεξαν με Ηλιακόπουλο, Τριμερίτη, Σταμάτη και Θεανίδη. Στο τέλος αύξησαν την διαφορά που μπορεί να την χρειαστούν και σε κάποια ενδεχόμενη ισοβαθμία.

MVP: o Τριμερίτης με 17 πόντους μαζί με 5(4-1) ριμπάουντ, 1ασιστ 1 κλέψιμο και 14 eff. Από την άλλη πλευρά ο Φούρναρης με 11 πόντους 9(6-3) ριμπάουντ, 1 ασιστ, 1 κλέψιμο, 1 κόψιμο

Παίκτης-κλειδί: Ο Θεανίδης που με τα κλεψίματα έκανε 5 κατάφερε να ανοίξει το γήπεδο για την ομάδα του και να κάνει εύκολη την ζωή των συμπαικτών του και ειδικά του Τριμερίτη.

Το ματς κρίθηκε. Στα περισσότερα τρεξίματα και την φρεσκάδα του ΕμπRisMos που χτύπησε στον αιφνιδιασμό τους Havaliers.