Για την προτελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου της Division 4 οι μόλις έξι διαθέσιμοι Hornets φιλοξένησαν την Πέμπτη στο ΟΑΚΑ τον Kolosso Sourmenwn , με τον δεύτερο να παραμένει στην κορυφογραμμή της κατηγορίας ανεβάζοντας την απόδοση του στο δεύτερο μισό !

Οι ομάδες ξεκίνησαν μουδιασμένα την αναμέτρηση σκοράροντας αρχικά με το σταγονόμετρο. Για τους γηπεδούχους στόχο βρήκαν οι Παπασιδέρης (3) και οι Καραχάλιος και Γιαννακάκης (από 2), με τους αντιπάλους τους να ανταποδίδουν με τους Μπάστα (5) αλλά και τα καλάθια των Μαρκοπούλου και Τριανταφυλλίδη , για το 7-9 στα πρώτα δέκα λεπτά.

Στη δεύτερη περίοδο οι γηπεδούχοι βρήκαν ρυθμό καθώς ο Καραχάλιος ήταν ασταμάτητος με 11 πόντους και παρέα με τους Πικαση και Γιαννακάκη (από 5 ο καθένας) έφτιαξαν ένα επιμερους 12-1 προσπερνώντας στο +8. Το ημίχρονο ολοκληρώθηκε με τους Σουρμενιώτες να μειώνουν με τον Μπάστα (7) και τον Γιακουμή (4) σε 28-23.

Ολική αλλάγη σκηνικού είχαμε μετά την ανάπαυλα. Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν με επιμέρους 2-11 , ενώ με τον Μπάστα σε ρόλο εκτελεστή από τα 6.75 (9π με τρια τρίποντα) αλλά και τους Εξαρχέα (6) , Γιακουμή (5) και Μασούρα (4), παρά τις ενέργειες των Καραχάλιου (5) και Παπασιδέρη (4) πήραν διψήφια απόσταση (39-51) στο τριαντάλεπτο.

Στην τελική ευθεία ο Kolossos διατήρησε διάφορες ασφαλείας με τον Γιακουμή 11π με τρία τρίποντα) να είναι το πρώτο βιολί, την ώρα που η κούραση των Hornets, παρά τους οκτώ πόντους του Γιαννακάκη δεν τους επέτρεψε να ξαναμπούν στη διεκδίκηση της νίκης . Η κόρνα της λήξης βρήκε τον Kolosso Sourmenwn με το ροζ φύλλο ανά χείρας με το τελικό 54-67.

Mvp ήταν ο Γιώργος Μπάστας με 26 πόντους, 8 ριμπάουντ, 3 ασιστ και 2 λάθη. Παίκτης κλειδί αναδείχθηκε ο Βαγγέλης Γιακουμης που είχε 20 πόντους, 7 ριμπάουντ, και 1 ασίστ.

Για τους ηττημένους προσπάθησε περισσότερο ο Στάθης Καραχάλιος έχοντας 22 πόντους, 7 ριμπάουντ, 2 ασιστ, 2 κλεψίματα και ένα λάθος.

Που κρίθηκε: Στο εξαιρετικό δεύτερο μέρος των νικητών!