Για τη 12η και τελευταία στροφή του πρώτου γύρου της Division 4 οι Havaliers υποδέχτηκαν το απόγευμα του Σαββάτου στο ΟΑΚΑ τους Millwaking Trags με τους δεύτερους να είναι πιο αποτελεσματικοί στο δεύτερο μισό φτάνοντας έτσι τις πέντε νίκες στα μισά του πρωταθλήματος.

Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στην εκκίνηση. Προηγήθηκαν με 9-2 χάρη στους Τσομπανόπουλο (6) και Αργυρίδη (5) που σκόραραν από τα 6.75 , ενώ οι αντίπαλοι τους μείωσαν με τον Α. Τσαβαρή (4π) σε 11-6 που ήταν και το σκορ στην πρώτη περίοδο.

Στη συνέχεια η κατάσταση ισορρόπησε. Οι φιλοξενούμενοι βρήκαν στο πρόσωπο του Α. Τσαβαρή (8) τον πρωταγωνιστή στην επίθεση και με τη βοήθεια του Κατσακιώρη (4) με ένα επιμέρους 2-9 αλλά και πολύ καλή άμυνα προσπέρασαν με 17-19 στο ημίχρονο.

Για λίγα λεπτά μετά την ανάπαυλα κράτησε το ντέρμπι. Ένα ξέσπασμα των Trags, με σερί 10-0 με μπροστάρη τον Ζαφάρα (9) μετέτρεψε το ισόπαλο 24-24 σε 24-34, ενώ ο Βλαδοβίτης (50 και ο Ιωαννίδης (4) μείωσαν σε 28-34 στο φινάλε της τρίτης περιόδου.

Στην τελική ευθεία οι Millwalking έσφιξαν κι άλλο στα μετόπισθεν, ενώ με σερί 6-0 (Ζαφάρας 4) πήραν διψήφια διαφορά. Δέχτηκαν μόλις ένα τρίποντο από τον Αρβανίτη κι έτσι εξασφάλισαν το ροζ φύλλο με το τελικό 31-40 !

MVP ήταν ο Άγγελος Τσαβαρής με 14 πόντους, 9 ριμπάουντ, 3 κλεψίματα και 2 λάθη. Καλύτερος για τους ηττημένους ήταν ο Κώστας Τσομπανόπουλος έχοντας 8 πόντους, 6 ριμπάουντ και 3 λάθη.

Παίκτης κλειδί αναδείχθηκε ο Κώστας Ζαφάρας με 16 πόντους, 2 ριμπάουντ, 5 ασιστ, 2 κλεψίματα, 1 μπλοκ και 2 λάθη.

Που κρίθηκε : Στην άμυνα και την εν γένει απόδοση των νικητών μετά τα πρώτα είκοσι λεπτά.