Στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής του 4ου Division, το Μεθοδικό Νίκαιας αντιμετώπισε τους Hornets. Το παιχνίδι ήταν ιδιαίτερο με το Μεθοδικό να ξεκινάει πολύ καλά, αλλά  με τους Hornets να επιστρέφουν στο κόλπο διεκδίκησης του αγώνα! 53-46 ήταν το τελικό σκορ με το Μεθοδικό Νίκαιας να παίρνει μια δύσκολη νίκη!


Από νωρίς έδειξε τις διαθέσεις της η ομάδα από την Νίκαια. Το Μεθοδικό ξεκίνησε τρομερά. Αμυντικά ήταν αδιαπέραστο δεχόμενο μόλις 4 πόντους, ενώ επιθετικά πέτυχε 16 και δημιούργησε από νωρίς μια διαφορά 12 πόντων. Οι Hornets έπαιξαν κακά στο 1ο δεκάλεπτο και τιμωρήθηκαν. Πικάσης και Νίκας μοιράστηκαν τα 2 καλάθια των γηπεδούχων. Για τους προπορευόμενους 10 είχε ο ασταμάτητος Μπούτος.


Ισορροπημένο ήταν το 2ο δεκάλεπτο. Οι 2 ομάδες έπαιξαν σκληρά σε άμυνα και επίθεση με αποτέλεσμα να υπάρξουν πολλά φάουλ  και διακοπές. 12-14 ήταν το επιμέρους σκορ με την διαφορά να πέφτει στους 10 πόντους. Για τους γηπεδούχους 4 πόντους πέτυχε ο Πικάσης, ενώ σε 1 τρίποντο ευστόχησε ο Ζώτος. 8 σερί πόντους έβαλε ο Πάτσιος για το σκληροτράχυλο αμυντικά Μεθοδικό.


Στον ίδιο ρυθμό κινήθηκε και η 3η περίοδος. Οι 2 ομάδες έπαιξαν αργό και σκληρό μπάσκετ με τις άμυνες να έχουν πρωταρχικό ρόλο. 15-16 ήταν το επιμέρους σκορ με την διαφορά να πέφτει σε μονοψήφια απόσταση. Τρομερά έπαιζαν οι Hornets που πλήρωναν τα λάθη του 1ου δεκαλέπτου. 6 πόντους έβαλε ο Παπσιδέρης και από 1 τρίποντο Ζώτος και Γιαννακάκης. Για το Μεθοδικό 6 είχε ο Πάτσιος, 5 ο Σωτηρόπουλος και 4 ο Μπούτος.


Με την διαφορά στους 9 πόντους το Μεθοδικό είχε τον 1ο λόγο στο τελευταίο δεκάλεπτο. Το παιχνίδι παρέμεινε σκληρό με τα φάουλ και τις επαφές να έχουν την τιμητική τους. 53-46 ήταν το τελικό σκορ με τους Hornets να μην μπορούν να γυρίσουν τούμπα το ματς. 10-12 έληξε η περίοδος. Για τους νικητές 4 πόντους έβαλε ο Μπακιρτζόγλου Ν. Για τους μαχόμενους Hornets Γιαννακάκης, Παπασιδέρης και Πικάσης έιχαν από 3 πόντους έκαστος.


Mvp του αγώνα ήταν ο Α. Μπούτος με 16 πόντους, 14 ριμπάουντ (12-2), 3 κλεψίματα, 1 μπλοκ και 1 λάθος σε 25 λεπτά. Για τους ηττημένους ξεχώρισε ο Ο. Καρακώστας με 6 πόντους, 10 ριμπάουντ (8-2), 2 ασίστ, 1 κλέψιμο και 1 λάθος σε 35 λεπτά αγώνα!


Key player: Ο παίχτης-κλειδί ήταν Α. Πάτσιος με 16 πόντους, 10 ριμπάουντ (5-5) και 1 μπλοκ σε 19 λεπτά συμμετοχής!


Το παιχνίδι κρίθηκε από τις αντοχές και την ευστοχία του Μεθοδικού!