Για τη 13η στάση της Division 4 οι Basket Walkers φιλοξένησαν τον ΕΜΠRISMO το βράδυ της Δεύτερας στο ΟΑΚΑ , με τον δεύτερο να κυριαρχεί σε όλο το σαραντάλεπτο εξασφαλίζοντας με άνεση το ροζ φύλλο που τον διατηρεί στην τετράδα του ομίλου !

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν φουριόζοι στο παρκέ και έδειξαν με το καλησπέρα τις προθέσεις τους. Με πλειάδα πρωταγωνιστών (Σιταράς, Θεανίδης, Παλαμίδης από 4π, Λάμπου ένα τρίποντο κι οι υπόλοιποι από ένα καλάθι) πήραν τα ηνία της αναμέτρησης με 4-18. Οι αντίπαλοι τους σκόραραν με τον Νικολαϊδη (4), για το 10-24 των πρώτων δέκα λεπτών.

Ο ρυθμός έπεσε στη συνέχεια , με τους γηπεδούχους να ανταποκρίνονται καλύτερα, καθώς ο Νούλας είχε έξι πόντους και οι Κουρλας και Νικολαϊδης από δύο. Από την άλλη πλευρά ο Μπιτούνης είχε 3 και ο Λάμπου 2, για το 20-30 στο ημίχρονο.

Ο ΕΜΠRISMOS ξεκαθάρισε την κατάσταση μετά την ανάπαυλα. Με γρανιτένια άμυνα που δέχτηκε μόλις 4 πόντους και με 10-0 σερί χάρη στους Λάμπου και Κουρέτα (από 4 πόντους) έφτασε στο +20 (24-44) στο φινάλε του τρίτου δεκαλέπτου.

Τα τελευταία λεπτά είχαν διαδικαστικό χαρακτήρα με ελεύθερο μπάσκετ από τις δύο πλευρές. Aπό τους Βasket Walkers σκόραραν οι Παπαντώνης, Βλάχος (από 4) και ο Παπαγεωργίου (3), ενώ για τον EMΠRISMO οι Παλαμίδης (4), Λάμπου, Μπιτούνης , Κουρέτας και Μουρούτσος (από ένα καλάθι) διαμόρφωσαν το τελικό 35-56.

Mvp αναδείχθηκε ο Παναγιώτης Λάμπου, με 9 πόντους, 10 ριμπάουντ, 4 ασιστ, 2 κλεψίματα και 2 λάθη. Από τους ηττημένους ξεχώρισε ο Θοδωρής Νικολαϊδης με 8 πόντους, 10 ριμπάουντ, 1 κλέψιμο, 2 μπλοκ και 3 λάθη.

Τον παίκτη κλειδί αποτέλεσε ο Ηλίας Κουρέτας έχοντας 8 πόντους, 9 ριμπάουντ, 1 ασιστ, 2 κλεψίματα και 1 λάθος.

Που κρίθηκε : Οι νικητές έλεγξαν το παιχνίδι από την αρχή, ξέφυγαν και δεν απειλήθηκαν καθόλου.