Στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής του 4ου Division, ο Kolossos Sourmenwn αντιμετώπισε το Μεθοδικό Νίκαιας. Το παιχνίδι ήταν σκληρό και ανταγωνιστικό σε όλη την διάρκειά του. 42-36 ήταν το τελικό σκορ με τον Kolosso να παίρνει μια σημαντική νίκη!

Σχετικά ισορροπημένο ήταν το 1ο  δεκάλεπτο. Οι 2 ομάδες ήταν σχετικά καλές στην επίθεση, με την άμυνα να παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο. 11-13 ήταν το επιμέρους σκορ με το Μεθοδικό να παίρνει τα ηνία του αγώνα! Για τους γηπεδούχους  5 πόντους είχε ο Γκορίλας και 4 ο Μπάστας. 8 έβαλε ο Ν. Μπακιρτζόγλου και 5 ο Τσουκνίδας για τους προπορευόμενους.

Στον ίδιο ρυθμό συνεχίστηκε και η 2η περίοδος  με το παιχνίδι να ισορροπεί πλήρως. Οι 2 ομάδες  συνέχισαν να αγωνίζονται σε αργό τέμπο. Τα φάουλ και το παιχνίδι στο ζωγραφιστό χαρακτήρισαν το δεκάλεπτο. 4 σερί τρίποντα έβαλε ο εξωπραγματικός Μπάστας για τους  γηπεδούχους. Ριτσούδης και Βασιλείου μοιραστήκαν το σκοράρισμα για το Μεθοδικό βάζοντας από 2 καλάθια έκαστος. 13-12 ήταν το επιμέρους σκορ.

Ο ρυθμός έπεσε στο 3ο δεκάλεπτο. Ρόλο φυσικά έπαιξε η κούραση. 7-5 ήταν το επιμέρους σκορ  με το σκορ να πέφτει πολύ. Είδαμε πολλά φάουλ και 1 πολύ αργό τέμπο. Ο Kolossos Sourmenwn πήρε τα ηνία του αγώνα με τον Γκορίλα να βάζει όλους τους πόντους της ομάδος. 3 βολές έβαλε ο Μπούτος για την παρέα από την Νίκαια.

Στην 4η περίοδο ο ρυθμός άνοιξε. Είδαμε επιθέσεις σε transition και οργανωμένα play. 11-6 ήταν το επιμέρους σκορ με τον Kolossos Sourmenwn να παίρνει την νίκη που τον αφήνει μόνο πρώτο στην βαθμολογία. 42-36 έδειχνε ο πίνακας, όταν ακούστηκε η κόρνα της λήξης. Για τους νικητές Μπάστας και Γκορίλας είχαν από 4 πόντους έκαστος. Ν. Μπακιρτζόγλου και Βασιλείου πέτυχαν ο καθένας από 2 πόντους για το Μεθοδικό!

Mvp του αγώνα ήταν ο Δ. Γκορίλας με 18 πόντους, 14 ριμπάουντ (11-3), 3 κλεψίματα και 3 λάθη σε 40 λεπτά. Για τους ηττημένους ξεχώρισε ο Μ. Σωτηρόπουλος με 9 ριμπάουντ (8-1), 7 ασίστ, 2 κλεψίματα, 1 μπλοκ και 4 λάθη σε 38 λεπτά αγώνα!

Key player: Ο παίχτης-κλειδί ήταν ο Γ. Μπάστας με 19 πόντους, 7 ριμπάουντ (5-2), 2 ασίστ, 1 κλέψιμο, 1 μπλοκ και 4 λάθη σε 35 λεπτά συμμετοχής!

Το παιχνίδι κρίθηκε από την ετοιμότητα που έδειξε ο Kolossos Sourmenwn όταν χρειάστηκε!