Για 35 λεπτά Havaliers και Basket Walkers πάλευαν ως ίσο προς ίσο για το ροζ φύλλο το βράδυ της Δευτέρας για την 14η στροφή της Division 4. Το τελευταίο ωστόσο πεντάλεπτο κρίθηκαν τα πάντα με τους πρώτους να πραγματοποιούν ιδανικό φίνις .

Οι ομάδες ήταν φειδωλές στο σκοράρισμα αρχικά. Για τους γηπεδούχους στόχο βρήκαν οι Βλαδοβίτης, Τσομπανόπουλος και Αρβανίτης (από ένα καλάθι), ενώ μετά το 6-6 οι αντίπαλοι τους με τον Λίγγρη να σημειώνει 4 πόντους πήραν το προβάδισμα με 6-10 στα πρώτα δέκα λεπτά.

Οι φιλοξενούμενοι με επιμέρους 2-7 ξέφυγαν με +9 χάρη στους Νούλα (4) και Παπαγεωργίου (3), όμως οι Havaliers απάντησαν άμεσα με ένα 8-0 ισορρόπωντας χάρη στους Βλαδοβίτη (5) και Φούρναρη (4), με το σκορ στο ημίχρονο να είναι στο 20-23.

Η ισορροπία δυνάμεων διατηρήθηκε και μετά την ανάπαυλα με τις ομάδες να σκοράρουν με το σταγονόμετρο. Οι Walkers ωστόσο δεν έχασαν το προβάδισμα με τα καλάθια των Παπαγεωργίου, Λογοθέτη, Λίγγρη και Βλάχου, με τους Havs να παραμένουν στο κατόπι τους χάρη στον Αρβανίτη (4). Σκορ τρίτης περιόδου 29-31.

Στην τελική ευθεία και με το σκορ στο 34-34 οι Basket Walkers υπέστησαν ολικό μπλακ άουτ. Δεν σκόραραν έκτοτε, με τους Havaliers να το εκμεταλλεύονται δεόντως και χάρη στους Φούρναρη (7), Αρβανίτη (5) και Αργυρίδη (3) με 10-0 σερί έφτασαν στην πηγή και ..ξεδίψασαν με το τελικό 44-34 !

MVP αναδείχθηκε ο Διονύσης Αρβανίτης με 12 πόντους, 6 ριμπάουντ, 1ασιστ, 1 κλέψιμο και 2 λάθη. Καλύτερος των ηττημένων ήταν ο Αλέξανδρος Λίγγρης με 8 πόντους, 17 ριμπάουντ, 2 ασιστ, 3 κλεψίματα, 1 μπλοκ και 3 λάθη.

Παίκτης κλειδί ήταν ο Ραφαήλ Φούρναρης που μέτρησε 13 πόντους, 8 ριμπάουντ, 1 ασιστ, 1 κλέψιμο και 3 λάθη.

Που κρίθηκε : Στο ξέσπασμα των νικητών τα τελευταία λεπτά.