Η εμπειρία κέρδισε τα νιάτα!!!

Και γλυκό έδωσαν στο τέλος οι ProfiteALL-Stars στον ΕΜΠrismos μετά το μπασκετικό μάθημα που τους έδωσαν στο παρκέ με το κοντέρ να σταματάει στο +26 και το 61-35.

Η τριάδα Περικός-Γκίνης-Καλύβας βγήκε μπροστά για τους ProfiteALL  κάλυψε και όποια απουσία είχε η ομάδα και την οδήγησε στο 11-3 κρατώντας την δεύτερη θέση του ομίλου. Με το πολύ καλό παιχνίδι τους μέσα στην ρακέτα Γκίνης 19ριμπ., Καλύβας 11ριμπ. αλλά και στο ανοιχτό γήπεδο Περικός 21πόντους, έδειξαν τα δόντια τους απέναντι στα πιτσιρίκια του ΕΜΠrismos.

Το παιχνίδι πήρε τον δρόμο του από την πρώτη περίοδο με το 7-20 να τα λέει όλα καθώς η άμυνα των ProfiterALL δάγκωνε. Στο ημίχρονο με τα τρίποντα από τον Δημητριάδη και τον Πούγια και μαζί με τους τρεις σωματοφύλακες το σκορ είχε πάει στο +20 και το 15-35.

Η συνέχεια ήταν στο ίδιο τέμπο με τους ProfiterALL να κάνουν ότι θέλουν να κρατάνε το προβάδισμα πάντα σχεδόν σε double score έφτασε μέχρι και το +25. Για να έρθει ένα ξέσπασμα στην αρχή της 4ης περιόδου από τον Ηλιακόπουλο που έβαλε 12 σερί πόντους για την ομάδα του, αλλά μέχρι εκεί δεν είδαμε κάτι άλλο από τα πιτσιρίκια, που όμως κατά τα λεγόμενα τους στο τέλος του ματς, πήραν το μάθημά τους και θα διδαχτούν από αυτή την σκληρή ήττα.

MVP: ο Γκίνης έκανε πάρτι μέσα στις ρακέτες με 8 πόντους αλλά και 19(14_5) ριμπάουντ έδωσε και 4 ασιστ για ένα ολοκληρωμένο παιχνίδι. Από την άλλη πλευρά ο μόνος διασωθείς ήταν ο Ηλιακόπουλος με 14 πόντους 2 ριμπάουντ και μία ασιστ.

Παίκτης-κλειδί: Ο Περικός που σκότωσε στο ανοιχτό γήπεδο τους αντιπάλους, έβαλε 21 πόντους με 4 ριμπαουντ και έδωσε 6 ασιστ.  

Το ματς κρίθηκε. Στην δύναμη των ProfiterALL μέσα στην ρακέτα είχαν 54 έναντι 36 ριμπαουντ και στην δημιουργία καθώς οι ασιστ ήταν 20 με 5.