Η oμάδα του Μάικ Στεφανάκου, παρόλο που αγχώθηκε αρκετά απέναντι στους Hornets, πήρε μία σημαντική νίκη με 61-53

Με νευρικότητα ξεκίνησαν το παιχνίδι οι δύο ομάδες, οι οποίες δεν είχαν καθαρό μυαλό στην επίθεση. Αμφότερες, πήγαιναν χέρι – χέρι στο σκορ, χωρίς καμία να ξεφύγει. Το δεκάλεπτο έκλεισε στο 9-9. Για τους γηπεδούχους 4 είχε ο Γιαννακάκης, ενώ για τους φιλοξενούμενους 3 ο Λάμπου. 

Στο δεύτερο δεκάλεπτο η εικόνα του αγώνα άλλαξε με τις δύο ομάδες να είναι πιο εύστοχες και να μας χαρίζουν ένα πολύ ωραίο ματς. Ο ΕΜΠRISMOS με τρίποντες βόμβες του Τριμερίτη προηγήθηκε με 9 πόντους διαφορά, 29-20, αλλά οι Hornets απάντησαν με ένα 5-0 σερί για να μειώσουν με το τέλος του ημιχρόνου σε 29-25. 

Με τρίποντο του Τριμερίτη ο ΕΜΠRISMOS ανέβασε την διαφορά του, αλλά οι Hornets με ομαδικό και γρήγορο μπάσκετ έφεραν τούμπα τα πράγματα. Ο Παπασιδέρης έκανε ό,τι ήθελε στο χαμηλό ποστ, αλλά τελικά οι δύο ομάδες έκλεισαν το δεκάλεπτο με απόλυτη ισορροπία, 42-42 κι όλα ήταν ανοικτά για τον νικητή. 

Με Λάμπου και Ηλιακόπουλο ο ΕΜΠRISMOS κατάφερε να πάρει αέρα τεσσάρων πόντων, 51-47 στο 34’. Οι Hornets απάντησαν με ένα 4-0 για το 51-51, αλλά ο Στεφανάκος με μεγάλο σουτ έκανε το 55-51, 3,22’ για το φινάλε. Οι τυπικά φιλοξενούμενοι δεν ανησύχησαν και με τους Στεφανάκο και Σταμάτη να σκοράρουν πήραν αέρα και τελικά επικράτησαν με 61-53.

Κορυφαίος της αναμέτρησης ήταν ο Παναγιώτης Λάμπου με 9 πόντους, 14 ριμπάουντ, 1 ασίστ και 1 τάπα, ενώ για τους ηττημένους ξεχώρισε ο Νίκος Γιαννακάκης με 13 πόντους, 11 ριμπάουντ, 1 ασίστ, 1 τάπα και 1 λάθος. 

Παίκτης Κλειδί: Ο Μάικ ο Στεφανάκος ήταν καταλυτικός με 14 πόντους, 8 ριμπάουντ, 4 ασίστ, 1 κλέψιμο και 1 τάπα. 

Που κρίθηκε: Στη συγκέντρωση και την ευστοχία που είχαν οι νικητές στο τελευταίο δεκάλεπτο.