Στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής του 4ου Division, οι Basket Walkers αναμετρήθηκαν με τους Hornets. Το παιχνίδι ήταν ιδιαίτερο με τους γηπεδούχους να έχουν το προβάδισμα σε όλη την διάρκεια του αγώνα. Μολαταύτα, στο τέλος της αναμέτρησης οι Hornets έφτασαν κοντά στην ανατροπή χωρίς βέβαια να τα καταφέρουν. 54-46 ήταν το τελικό σκορ!

Οι Basket Walkers πάτησαν το πόδι στο γκάζι από το 1ο δεκάλεπτο. Έπαιξαν τρομερό και γρήγορο μπάσκετ δημιουργώντας μια διαφορά 11 πόντων. 21-10 ήταν το επιμέρους σκορ με τις «σφήκες» να μένουν από νωρίς πίσω στο σκορ. Για τους γηπεδούχους 9 πόντους έβαλε ο Λιγγρής. Ακολούθησε με 3 καλάθια ο Αργύρης. Καπούλας και Παπασιδέρης είχαν από 3 πόντους έκαστος για τους Hornets.

Ισορροπημένη ήταν η 2η περίοδος. Ο ρυθμός έπεσε και το τέμπο έγινε πιο αργό. 12-12 ήταν το επιμέρους σκορ με τους Basket Walkers να παραμένουν μπροστά στο σκορ. Οι Hornets δεν κατάφεραν να μειώσουν και έκλεισαν το 1ο ημίχρονο στο -11. Για τους πρωτοπόρους 10 πόντους έβαλε ο Αργύρης. 5 έβαλε ο Γιαννακάκης και από 3 Ζακυνθινός και Παπασιδέρης για τους Hornets.

Στο 3ο δεκάλεπτο είδαμε ομηρικές μάχες. Οι 2 ομάδες έπαιξαν σε σκληρό ρυθμό και κατάφεραν να δημιουργήσουν ωραίες φάσεις. 14-16 ήταν το επιμέρους σκορ με τις «σφήκες» να μειώνουν σε μονοψήφιο την διαφορά! Οι Walkers κατάφεραν να διατηρήσουν τα ηνία του αγώνα, λόγω της καλής τους άμυνας. Για τους Basket Walkers 3 καλάθια έβαλε ο Αργύρης, ενώ 1 τρίποντο πέτυχε ο Γαβαλάς. 8 πέτυχε ο τρομερός Παπασιδέρης για τους Hornets.

Στην 4η περίοδο πρωταγωνιστικό ρόλο έπαιξαν οι άμυνες. Οι 2 ομάδες ήταν πολύ παθιασμένες και αυτό μετατράπηκε σε 1 ματς με ωραίες φάσεις και διάθεση από όλους. 7-8 ήταν το επιμέρους σκορ με τους Basket Walkers να παίρνουν μια τεράστια νίκη ψυχολογίας. 54-45 ήταν το τελικό σκορ του αγώνα. Για τους νικητές 7 πόντους έβαλε ο Λιγγρής. 3 είχε για τους ηττημένους ο Πικάσης!

Mvp του αγώνα ήταν ο Α. Λιγγρής με 15 πόντους, 13 ριμπάουντ (10-3), 4 ασίστ, 4 κλεψίματα, 1 μπλοκ και 1 λάθος σε 36 λεπτά! Για τους ηττημένους ξεχώρισε ο Ν. Ζακυνθινός με 9 πόντους, 11 ριμπάουντ (7-4), 3 ασίστ, 5 κλεψίματα και 3 λάθη σε 40 λεπτά συμμετοχής!

Key player: Ο παράγοντας Χ ήταν ο Κ. Αργύρης με 22 πόντους, 9 ριμπάουντ (5-4), 4 ασίστ και 4 λάθη σε 29 λεπτά αγώνα!

Το παιχνίδι κρίθηκε από το τρομερό δίδυμο Αργύρης-Λιγγρής!