Στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Division 4, οι Hornets έβαλαν δύσκολα στους ProfiterAll-Stars που χρειάστηκε να κάνουν ένα πολύ καλό δεύτερο μέρος για να φύγουν με το ροζ φύλλο !

Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στην εκκίνηση όταν και προηγήθηκαν με 15-7 χάρη στα τρίποντα του Γιαννακάκη (8) και τον Ο. Καρακώστα (6). Οι αντίπαλοι τους απάντησαν με τους Περικό (5) και Αμανατίδη (4) για το 19-14 στο πέρας του πρώτου δεκαλέπτου.

Στη δεύτερη περίοδο οι "Σφήκες" έφτασαν ως το +10 με τον Γιαννακάκη (8) να απειλεί εκ νέου από τα 6.75, όμως ένα 7-0 των Profiterall με τους ΠΕρικό (6), Αμανατίδη και Γκίνη (από 4) μείωσε τη διαφορά ως το 35-32 στη μέση της διαδρομής.

Το ντέρμπυ κράτησε για ώρα ακόμα με τις άμυνες να δίνουν τον τόνο μετά την ανάπαυλα. Ένα όμως ξέσπασμα των φιλοξενούμενων με τους Αμανατίδη (8) και Περικό (7) να έχουν τον πρώτο ρόλο, έφερε ένα σερί 7-0 στο κλείσιμο της τρίτης περιόδου δίνοντας τους διαφορά εννέα πόντων (42-51).

Οι Ηornets δεν κατέθεσαν τα όπλα. Μείωσαν με τα τρίποντα του Γιαννακάκη (9) και τον Πικαση (4) στους τρεις (58-61), όμως η έξτρα ενέργεια που έδωσαν οι Δέπος και Γκίνης (από έξι πόντους έκαστος) ήταν αρκετή για να κόψουν οι Profiterall Stars πρώτοι το νήμα του τερματισμού με 61-67 !

Mvp του αγώνα ήταν ο Mάκης Αμανατίδης με double double και 19 πόντους, 17 ριμπάουντ, 7 ασίστ, 1 κλέψιμο, 1 μπλοκ και 4 λάθη. Για τους ηττημένους ξεχώρισε ο πρώτος σκόρερ Νίκος Γιαννακάκης έχοντας 25 πόντους, 3 ριμπάουντ και 1 κλέψιμο.

Key player: Ο παίκτης-κλειδί ήταν ο Ανδρέα Περικός που μέτρησε 19 πόντους, 3 ριμπάουντ, 4 ασίστ, 3 κλεψίματα και 3 λάθη.

Που κρίθηκε : Οι νικητές ανέβασαν στροφές μετά το πρώτο μέρος και άντεξαν στην πίεση των αντιπάλων τους !