Για την 18η στάση της Division 4 το Μεθοδικό Νίκαιας  υποδέχτηκε το Σαββατόβραδο στο ΟΑΚΑ τους Basket Walkers και ανεβάζοντας στροφές στο τέλος πήρε μια πολύτιμη νίκη που το διατηρεί στην κορυφογραμμή του ομίλου

Οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι στην εκκίνηση όταν και προηγήθηκαν χάρη στους Λίγγρη και Παπαντώνη (από 4π) με 6-12 όμως οι αντίπαλοι τους αντέδρασαν με τον Β. Μπακιρτζόγλου (5) και πλησίασαν στην ελάχιστη δυνατή απόσταση (11-12) στα πρώτα δέκα λεπτά.

Ο χαρακτήρας του ντέρμπυ ήταν εμφανής και στη συνέχεια. Το Μεθοδικό στηρίχτηκε στον Καρακατσάνη (9π) ενώ στην αντίπερα όχθη οι Walkers παρουσίασαν επιθετική πολυφωνία και με προεξέχοντες τους Νούλα (6) και Αργύρη (5) κράτησαν το προβάδισμα με 26-31 στη μέση της διαδρομής.

Μετά την ανάπαυλα οι "Περιπατητές" είχαν ένα πολύ καλό διάστημα. Με τα τρίποντα του Βλάχου (6) και τον Αργύρη (4) έφτασαν ως το +11, όμως το Μεθοδικό απάντησε με 10-0 σερί με τον Ν. Μπακιρτζόγλου (6) και τον Καρακατσάνη (4) μειώνοντας στον πόντο (44-45) στο τριαντάλεπτο.

Οι Walkers προηγήθηκαν για τελευταία φορά στο ξεκίνημα της τέταρτης περιόδου με 44-47 αλλά είχαν ένα μπλακ - αουτ ! Οι γηπεδούχοι με 13-0 σερί και τους Ν. Μπακιρτζόγλου - Καρακατσάνη (από 4π) και προσφορά απ' όλο το ρόστερ έχτισαν διαφορά δέκα πόντων που υπερασπίστηκαν με επιτυχία ως τη λήξη που τους βρήκε με το ροζ φύλλο στα χέρια με το τελικό 59-51 !

Mvp : Ο Αποστόλης Μπούτος που είχε 9 πόντους, 17 ριμπάουντ, 8 ασιστ, 3 κλεψίματα, 2 μπλοκ και 3 λάθη. Καλύτερος των ηττημένων ο Κώστας Αργύρης που κατέγραψε 14 πόντους, 4 ριμπάουντ, 1 μπλοκ & 3 λάθη.

Παίκτης «κλειδί» ο Θανάσης Πάτσιος που είχε 9 πόντους, 11 ριμπάουντ και 2 μπλοκ.

Που κρίθηκε: Στο ξέσπασμα των νικητών που τους έδωσε διαφορά ασφαλείας στα τελευταία λεπτά.