Στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Division 4, οι Millwalking Trags συνάντησαν τον ΕΜΠRISMO το βράδυ της Παρασκευής, με τον δεύτερο να αποδίδει εξαιρετικά και με άμυνα από μπετόν αρμέ να κατακτά το ροζ φύλλο που τον διατηρεί στην τετράδα !

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά στο παρκέ του ΟΑΚΑ και με πρωταγωνιστή τον Στεφανάκο που είχε 10 πόντους και συμπαραστάτες τους Τριμερίτη και Σταμάτη (από 4π) με ένα σερί 12-0 απέκτησαν από νωρίς διψήφια διαφορά. Οι αντίπαλοι τους σκόραραν με το τρίποντο του Αβαρκιώτη και τα καλάθια από τους Μιχαηλίδη και Πολύδωρο, για το 7-18 των πρώτων δέκα λεπτών.

Ο ΕΜΠRISMOS στη συνέχεια απέδωσε ακόμα καλύτερα. Τόσο στην άμυνα όπου δέχτηκε ξανά επτά πόντους (Μιχαηλίδης 4, Αβαρκιώτης 3), όσο και μπροστά , που με τους Σταμάτη (4) και Τριμερίτη (3) διεύρυνε τη διαφορά ως το 14-31 στο ημίχρονο.

Μια από τα ίδια και μετά την ανάπαυλα. Η άμυνα του ΕΜΠRISMOU δεχόταν καλάθι μόνο μετά από αίτηση, πρωτόκολλο και χαρτόσημο (επέτρεψε μόλις ένα από τον Μιχαηλίδη) ενώ στο μπροστινό μέρος του γηπέδου τόσο ο Τριμερίτης (5) όσο και ο Παλαμίδης (3) σκόραραν από τα 6.75 διαμορφώνοντας το 16-43 στο κλείσιμο της τρίτης περιόδου.

Στην τελευταία περίοδο με το παιχνίδι να έχει απολύτως ελεύθερο χαρακτήρα οι Trags βρήκαν χώρους δράσης. Ο Μιχαηλίδης με οκτώ πόντους και ο Βαλάσης με 5 ήταν οι κυριοτέροι σκόρερς, με τα τρίποντα του Παλαμίδη (6) από την αντίπερα όχθη να κάνουν το τελικό 33-51 !

Mvp του αγώνα ήταν ο Μιχάλης Στεφανάκος έχοντας 12 πόντους, 8 ριμπάουντ, 1 κλέψιμο και 1 λάθος. Για τους ηττημένους ξεχώρισε ο Γιάννης Μιχαιλίδης με 16 πόντους, 6 ριμπάουντ, 1 ασιστ, 3 κλεψίματα και 3 λάθη.

Key player : ο Δημήτρης Τριμερίτης που μέτρησε 12 πόντους, 4 ριμπάουντ, 4 ασιστ, 4 κλεψίματα και 2 λάθη.

Που κρίθηκε : Oι νικητές πήραν εξαρχής διαφορά και δεν απειλήθηκαν σε όλο το σαραντάλεπτο.