Στο πλαίσιο της 19ης πράξης της Division 4, οι Basket Walkers αντιμετώπισαν τους ProfiterAll-Stars που χρειάστηκαν να βάλουν τα δυνατά τους μετά τα πρώτα είκοσι λεπτά για να επικρατήσουν.

Οι ομάδες βάδισαν πλάι πλάι στην εκκίνηση . Οι φιλοξενούμενοι στηρίχτηκαν στα μακρινά σουτ από τους Πούγια (5) και Παγώνη (3) , με τους αντιπάλους τους να απαντούν με τον Λιγγρη (4) και το τρίποντο του Νούλα προσπερνώντας με 11-9 στο κλείσιμο της πρώτης περιόδου.

Ο ρυθμός παρέμεινε χαμηλός και στο δεύτερο δεκάλεπτο. Οι ομάδες σκόραραν με το σταγονόμετρο δίχως να ξεχωρίσει κάποια. Οι Basket Walkers με τις ενέργειες του Νούλα (3) και τα καλάθια των Κ. Ανδρόνη και Λιγγρη κράτησαν την ελάχιστη δυνατή διαφορά απέναντι στον Αμανατίδη (6π) , με το ημίχρονο να ολοκληρώνεται με 18-17. 

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πολύ δυνατά στην επανάληψη. Με επιμέρους 14-2 και δράστη τον ασυγκράτητο Πούγια (10π) πήραν διψήφια απόσταση όμως ο Λιγγρης (4) με την παρέα του μείωσαν  σε 28-34 στο τριαντάλεπτο.

Οι γηπεδούχοι έφτασαν σε απόσταση τεσσάρων πόντων στην απαρχή του τέταρτου δεκαλέπτου, όμως βρήκαν απέναντι τους τους Αμανατίδη (6), Πούγια και Γκίνη (από 5π) και παρά τα τρίποντα των Ι.Ανδρόνη και Γαβαλά, εξασφάλισαν το ροζ φύλλο με το τελικό 42-50.

Mvp του αγώνα ήταν ο Mάκης Αμανατίδης με double double και 15 πόντους, 10 ριμπάουντ, 3 ασίστ, 1 κλέψιμο και 2 λάθη. Για τους ηττημένους ξεχώρισε ο πρώτος τους σκόρερ Αλέξανδρος Λιγγρης έχοντας 16 πόντους, 8 ριμπάουντ, 3 ασιστ, 1 κλέψιμο και 3 λάθη.

Key player: Ο παίκτης-κλειδί ήταν ο Τάσος Πούγιας που μέτρησε 22 πόντους, 9 ριμπάουντ, 5 ασίστ, 1 κλέψιμο και 3 λάθη.

Που κρίθηκε : Οι νικητές ανέβασαν στροφές στο δεύτερο μισό και με όπλο την εμπειρία τους έκαναν ακόμα ένα βήμα για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στην κανονική περίοδο.