Το βράδυ της Δευτέρας ο ΕΜΠRISMOS φιλοξένησαν τον Kolossos Sourmenwn με τους δεύτερους να παίρνουν την 12η τους νίκη στο πρωτάθλημα.

Το πρώτο δεκάλεπτο ξεκίνησε καλά για τους φιλοξενούμενους καθώς ήταν αρκετά εύστοχοι και με το σερί στην αρχή του παιχνιδιού 0-9 διαμόρφωσαν το σκορ σε 4-12. Για τον Κολοσσό ο Μπάστας και ο Γιακουμής πέτυχαν (3) πόντους και από (2) οι Εξαρχέας, Δερπογοσιάν και Σάκουλης, για τους γηπεδούχους ο Τριμερίτης και ο Μουρούτσος σκόραραν από (2).

Στη δεύτερη περίοδο είδαμε απελευθερωμένο και από τις δυο ομάδες και βοήθησε τον ΕΜΠRISMOS να μειώσουν το σκορ, και ο πίνακας έδειχνε 17-21 στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου. Για τους γηπεδούχους ο Μπιτούνης πέτυχε (5) με ένα τρίποντο και ο Σταμάτης (3), για τα Σούρμενα ο Μπάστας σκόραρε (4) και ο Δερπογοσιάν (3).

Στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν στο ίδιο τέμπο και ανέβασαν ξανά την διαφορά στο τέλος του δεκαλέπτου με σερί 0-8 και το σκορ διαμορφώθηκε 24-33 στο τριαντάλεπτο. Ο Κολοσσός με τον Μπάστα να προσθέτει (7)στο παλμαρέ του, για τον ΕΜΠRISMOS ο Τριμερίτης σκόραρε 5 πόντους και ο Στεφανάκος (2).

Στη τέταρτη περίοδο οι άμυνες δυνάμωσαν και οι γηπεδούχοι μείωσαν την διαφορά μέχρι και στους 2 πόντους με τρίποντο του Τριμερίτη στο τελευταίο λεπτό, αλλά οι παίχτες του Κολοσσού είχαν την ψυχραιμία να ευστοχήσουν στις κρίσιμες βολές και το τελικό σκορ να διαμορφώνεται 33-38. Ο Λάμπου πέτυχε (6) συνεχόμενους πόντους και (3) ο Τριμερίτης για τον ΕΜΠRISMOS, ενώ για τους φιλοξενούμενους ο Εξαρχέας πέτυχε (4) με τους φιλοξενούμενους να παίρνουν την δωδέκατη νίκη στο πρωτάθλημα.

MVP: Ο Παναγιώτης Εξαρχέας ο οποίος σκόραρε 8 πόντους, μάζεψε 10 ριμπάουντ, μοίρασε 1 ασίστ με 17 στο σύστημα αξιολόγησης. Καλύτερος για τους ηττημένους ήταν ο Παναγιώτης Λάμπου, ο οποίος πέτυχε 6 πόντους και 7 ριμπάουντ με 9 efficiency.

Παίχτης-κλειδί ήταν ο Γιώργος Μπάστας με 15 πόντους, 8 ριμπάουντ και 6 στο σύστημα αξιολόγησης.

Το ματς κρίθηκε στο τελευταίο λεπτό καθώς μετά το τρίποντο του Τριμερίτη ο Εξαρχέας ευστόχησε στις βολές που του έδωσαν οι γηπεδούχοι.