Το απόγευμα του Σαββάτου στο ΟΑΚΑ οι Basket Walkers αντιμετώπισαν τους Havaliers. Το παιχνίδι ήταν ωραίο με όμορφες φάσεις και καλό κλίμα. Οι Walkers ήταν ανταγωνιστικοί και έφτασαν κοντά στην νίκη, αλλά οι Havaliers ήταν καλύτεροι και πήραν το «διπλό». 38-49 ήταν το τελικό σκορ!

Πολύ δυνατά ξεκίνησαν οι Havaliers. Με πολύ όρεξη και άφθονα τρεξίματα κατάφεραν να επιβάλλουν από νωρίς τον ρυθμό τους και να δημιουργήσουν μια διαφορά 11 πόντων. 6-15 ήταν το επιμέρους σκορ με τους Walkers να παίζουν κάπως νωχελικά. 2 καλάθια έβαλε για τους γηπεδούχους ο Φαφούτης. 8 πόντους είχε για τους Havs ο Φούρναρης.

Στον ίδιο ρυθμό συνεχίστηκε και η 2η περίοδος με την διαφορά να φτάνει τους 13 πόντους. 9-13 ήταν το επιμέρους σκορ με τους φιλοξενούμενους να διευρύνουν την απόσταση τους από τους Walkers. Ο Κούρλας με 4 πόντους ήταν ο καλύτερος των γηπεδούχων, ενώ 6 πόντους είχε ο Τσοπανόπουλος για τους προπορευόμενους.

Ισορροπημένο ήταν το 3ο δεκάλεπτο. Οι Walkers βρήκαν ρυθμό και κατάφεραν να μειώσουν κατά 1 πόντο. 14-13 ήταν το σκορ της περιόδου με τους Havaliers αλλά και τους Basket Walkers να δείχνουν κουρασμένοι. 6 σερί πόντους έβαλε για τους γηπεδούχους ο Παπαντώνης. 9 είχε ο Φούρναρης για τους Havs.

Με την διαφορά στους 12 πόντους οι Havaliers είχαν τον 1ο λόγο! Μπορεί οι Walkers να προσπάθησαν και να μείωσαν σε 1 σημείο ασιθητά, αλλά με πάθος και πυγμή οι Havs πήραν την νίκη!  38-49 ήταν το τελικό σκορ. Για τους νικητές στην περίοδο αυτή 6 πόντους είχε ο Τσοπανόπουλος. 4 είχε ο Νικολαΐδης για τους ηττημένους!

Mvp του αγώνα ήταν ο Κ. Τσοπανόπουλος με 18 πόντους, 10 ριμπάουντ (5-5), 2 ασίστ, 1 κλέψιμο, 1 μπλοκ και 1 λάθος σε 27 λεπτά αγώνα. Για τους ηττημένους ξεχώρισε ο Θ. Παπαντώνης με 8 πόντους, 2 ριμπάουντ (2-0), 1 ασίστ και 1 κλέψιμο σε 18 λεπτά συμμετοχής!

Key player: Ο παράγοντας Χ ήταν ο Ρ. Φούρναρης με 20 πόντους, 7 ριμπάουντ (4-3), 2 ασίστ, 1 κλέψιμο, 3 μπλοκ και 2 λάθη σε 30 λεπτά!

Το παιχνίδι κρίθηκε από τα τρίποντα του Φούρναρη και τις διεισδύσεις του Τσοπανόπουλου!