Το βράδυ της Δευτέρας (01/4) οι Basket Walkers φιλοξένησαν τον Kolossos Sourmenwn με τους δεύτερους να παίρνουν την 13η τους νίκη στο πρωτάθλημα και με τον Γιώργο Τριανταφυλλίδη να ντύνεται Jokic.

Το πρώτο δεκάλεπτο ξεκίνησε εύστοχα και για τις δυο ομάδες και διαμόρφωσαν το σκορ σε 12-15. Για τον Kolossos Sourmenwn ο Γκορίλας πέτυχε (8) πόντους και 5 ριμπάουντ ενώ για τους γηπεδούχους ο Παπαντώνης με (6).

Στη δεύτερη περίοδο είδαμε απελευθερωμένο και από τις δυο ομάδες και βοήθησε τους φιλοξενούμενους να μείνουν κοντά στο σκορ, και ο πίνακας έδειχνε 28-30 στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου. Για τους Walkers ο Παπαντώνης πέτυχε (4), οι Κοντός και Ανδρονής Κ. από (3), για τους φιλοξενούμενους ο Γκορίλας πέτυχε ακόμη (5) πόντους και ο Γιακουμής σκόραρε (3) με ένα εύστοχο τρίποντο.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Kolossos Sourmenwn πάτησε το πόδι στο γκάζι και με σερί 0-14 στο 24΄και το σκορ διαμορφώθηκε 36-54 στο τριαντάλεπτο. Ο Kolossos Sourmenwn με τον Μπάστα να παίρνει μπρος και να πετυχαίνει 14 πόντους, για τους γηπεδούχους ο Ανδρονής Κ. σκόραρε (4) και οι Λογοθέτης και Ανδρονής Γ. από (2).

Στη τέταρτη περίοδο ο Kolossos Sourmenwn τελείωσε το παιχνίδι με σκορ περιόδου 21-6 και το τελικό σκορ να διαμορφώνεται 42-75. Ο Ανδρονής Κ. πέτυχε (4) πόντους για τους Basket Walkers, ενώ για τους φιλοξενούμενους ο Μπάστας πρόσθεσε ακόμη (10) πόντους στο παλμαρέ του, ο Εξαρχέας με (4) και (3) ο Τριανταφυλλίδης με τον Kolossos Sourmenwn να παίρνουν την δέκατη-τρίτη νίκη στο πρωτάθλημα.

MVP: Ο «Joker» Γιώργος Τριανταφυλλίδης ο οποίος σκόραρε 6 πόντους, μάζεψε 15 ριμπάουντ, μοίρασε 7 ασίστ με 25 στο σύστημα αξιολόγησης. Καλύτερος για τους ηττημένους ήταν ο Κώστας Ανδρονής, ο οποίος πέτυχε 11 πόντους και 6 ριμπάουντ με 12 efficiency.

Παίχτης-κλειδί ήταν ο Γιώργος Μπάστας με 29 πόντους, 5 ριμπάουντ, 3 ασίστ και 23 στο σύστημα αξιολόγησης.

Το ματς κρίθηκε από το επιθετικό κρεσέντο των γηπεδούχων στο δεύτερο ημίχρονο.