Στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής του 4ου Division, o ΕΜΠRISMOS αναμετρήθηκε με τους Rum and Gun. Το παιχνίδι παρά την πληθώρα απουσιών από το στρατόπεδο των φιλοξενούμενων (ήταν μόλις 5 παίχτες) ήταν ντέρμπι με τις 2 ομάδες να παίζουν σκληρό, γρήγορο και ορθό μπάσκετ. 73-70 ήταν το τελικό σκορ με τον ΕΜΠRISMO να παίρνει μια πολύ σημαντική νίκη!

Ισορροπημένο ήταν το 1ο δεκάλεπτο. Οι 2 ομάδες μπήκαν με φόρα από τα πρώτα δευτερόλεπτα. Είδαμε ομηρικές μάχες στο low post και άρτιες επιθέσεις γενικότερα. Οι άμυνες ήταν κλειστές και ο ρυθμός γρήγορος. 19-16 ήταν το επιμέρους σκορ με τον ΕΜΠRISMO να παίρνουν αέρα 3 πόντων! Για τους γηπεδούχους Θεανίδης και Μπιτούνης είχαν από 5 πόντους έκαστος. 9 είχε ο Ε. Καλυβιανάκης και 5 ο Τρατολάτης για τους Rum and Gun.

Στο ίδιο τέμπο κινήθηκε και η 2η περίοδος. Ο ΕΜΠRISMOS κατάφερε να διευρύνει την υπέρ το διαφορά στους 7 πόντους, κλείνοντας ιδανικά το ημίχρονο. Οι Rum and Gun δεδομένων των συνθηκών πάλεψαν με μεγάλη αυτοθυσία και κατάφεραν να μείνουν ζωντανοί στο κομμάτι διεκδίκησης του αγώνα. 19-15 ήταν το επιμέρους σκορ. Για τους ηνίοχους σειρά στο σκοράρισμα με 6 πόντους πήρε ο Σταμάτης. Ακολούθησε ο Λάμπου με 2 καλάθια. 13 πόντους πέτυχε ο ασταμάτητος Ε. Καλυβιανάκης.

Δεν άλλαξε κάτι στο 3ο δεκάλεπτο. Ο χαρακτήρας του αγώνα παρέμεινε ίδιος με τις 2 ομάδες να δείχνουν ενέργεια, όρεξη και περίσσιο πάθος. Οι Rum and Gun δεν πτοήθηκαν από την απουσία αλλαγών, έπαιξαν το μπάσκετ τους και κατάφεραν να μειώσουν κατά μισό καλάθι. 17-18 ήταν το επιμέρους σκορ με την διαφορά να πέφτει στα 3 καλάθια υπέρ του ΕΜΠRISMOS! Για τον ΕΜΠRISMO Τριμερίτης και Ηλιακόπουλος σταμάτησαν στους 5 πόντους ο καθένας. 4 είχε ο Κοσμόπουλος. Για τους RnG 11 είχε ο Ε. Καλυβιανάκης και 7 ο Τρατολάτης.

Με την διαφορά στους 6 πόντους, ο ΕΜΠRISMOS είχε τον 1ο λόγο στην 4η περίοδο. Μολαταύτα, οι Rum and Gun δεν πτοήθηκαν. Έπαιξαν σε υψηλό τέμπο, έδειξαν τις ικανότητες τους και λίγο έλειψαν από το να πετύχουν μια αντρικότατη νίκη που θα ήταν κάζο για τον ΕΜΠRISMO! 73-70 έληξε το παιχνίδι με το σκορ του δεκάλεπτου να είναι 18-21! Για τους νικητές ξεχώρισε ο Τριμερίτης με 3 σουτ 3 πόντων. Για τους ηττημένους 10 πόντους έβαλε ο Ε. Καλυβιανάκης και 6 ο Α. Καλυβιανάκης!
Mvp του αγώνα ήταν ο Δ. Τριμερίτης με 16 πόντους, 5 ριμπάουντ (5-0), 1 ασίστ, 1 κλέψιμο και 1 λάθος σε 20 λεπτά αγώνα! Για τους ηττημένους ξεχώρισε ο Ε. Καλυβιανάκης με 44 πόντους, 9 ριμπάουντ (6-3) και 1 κλέψιμο σε 40 λεπτά!

Key player: Ο παίχτης-κλειδί ήταν ο Β. Θεανίδης με 9 πόντους, 9 ριμπάουντ (7-2), 2 κλεψίματα και 4 λάθη σε 20 λεπτά συμμετοχής!

Το παιχνίδι κρίθηκε στις λεπτομέρειες με τον Τριμερίτη να είναι clutch στην 4η περίοδο!