Για την 20η στάση της Division 4 οι ProfiterAll Stars φιλοξένησαν το βράδυ της Τρίτης το Μεθοδικό Νίκαιας, με το δεύτερο να επαναλαμβάνει την επιτυχία του πρώτου γύρου με άμυνα από ατσάλι παραμένοντας στο κυνήγι ακόμα και της πρωτιάς, καθώς υπερτερεί σε μεταξύ τους πιθανή ισοβαθμία.

Οι ομάδες ξεκίνησαν ισορροπημένα την αναμέτρηση προσέχοντας κυρίως τα μετόπισθεν. Οι γηπεδούχοι ωστόσο ευστόχησαν από μακριά με τους Πούγια (7) και Περικό (3) και παρά τους τέσσερις πόντους του Ν. Μπακιρτζόγλου, με σερί 5-0 προηγήθηκαν με 12-8 στα πρώτα δέκα λεπτά.

Το σερί τους επεκτάθηκε ως το 13-0 στο ξεκίνημα του δεύτερου δεκαλέπτου καθώς Αμανατίδης (6) και Περικός (5) έκαναν τη δουλειά, με τους ProfiterAll να φτάνουν σε διαφορά εννέα πόντων. Ο Καρακατσάνης όμως δήλωσε το παρών για τους αντιπάλους τους σκοράροντας επτά πόντους και παρέα με τους Γιαννούλη και Μπούτο (από 3) μείωσαν σε 26-22 στη μέση της διαδρομής.

Μετά την ανάπαυλα οι φιλοξενούμενοι έσφιξαν περισσότερο την άμυνα τους. Επέτρεψαν μόλις οκτώ πόντους (Πούγιας 6) και παίρνοντας βοήθειες σχεδόν από το σύνολο του ρόστερ (Γιαννούλης 4, Β. Μπακιρτζόγλου, Τσιάκαλος, Τσουκνίδας, Πάτσιος, Μπούτος & Καρακατσάνης από 2) ισορρόπησαν και προσπέρασαν με 34-38 στο φινάλε της τρίτης περιόδου.

Στην τελευταία περίοδο , με τον παράγοντα της κούρασης να επιδρά αμφότερα τα συγκροτήματα δυσκολεύτηκαν στο σκοράρισμα. Το κρίσιμο σημείο ήταν ένα 5-0 για το Μεθοδικό με τον Β. Μπακιρτζόγλου (4) να παίζει το ρόλο του που τους έδωσε αέρα εννέα πόντων. Παρά το τρίποντο του Περικού από την άλλη πλευρά , η κατάσταση δεν άλλαξε και το Μεθοδικό Νίκαιας κατέκτησε δίκαια το ροζ φύλλο με το τελικό 39-47.

MVP αναδείχθηκε ο αλάνθαστος Αποστόλης Γιαννούλης με 11 πόντους, 9 ριμπάουντ, 3 ασιστ και ένα κλέψιμο. Καλύτερος για τους ηττημένους ήταν ο Μάκης Αμανατιδης με 14 πόντους, 5 ριμπάουντ, 2 ασιστ και 3 κλεψίματα.

Key player ήταν ο Τάσος Καρακατσάνης που μέτρησε 11 πόντους, 3 ριμπάουντ, 1 ασιστ κι ένα κλέψιμο.

Που κρίθηκε : Στην αμυντική συνέπεια των νικητών και το καλό τους δεύτερο μισό.