Στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Division 4 Hornets υποδέχτηκαν το απόγευμα του Σαββάτου τους Millwalking Trags και όπως και στον πρώτο γύρο πήραν τη νίκη και διατηρώντας ζωντανές τις ελπίδες τους για να προλάβουν το τρένο των πλέι - οφ !

Οι γηπεδούχοι μπήκαν φουριόζοι στο παρκέ του ΟΑΚΑ προηγούμενοι με 8-1χάρη στον ασταμάτητο Γιαννακάκη (12π και 2 τρίποντα). Οι αντίπαλοι τους ωστόσο συνήλθαν και με πέντε πόντους από τους Α. Τσαβαρή, Πολύδωρο και τρεις του Αβαρκιώτη, σκοράροντας από μακρινές θέσεις ισορρόπησαν. Η πρώτη περίοδος ολοκληρώθηκε με 15-13.

Το σκηνικό ισορροπίας δεν άλλαξε στο δεύτερο δεκάλεπτο. Οι "Τράγοι" προσπέρασαν χάρη στους Α. Τσαβαρή (6) και Σκουρλέτη (4) με 18-22, όμως οι "Σφήκες" αντέδρασαν. Με τους Ο. Καρακώστα (6) και Πίκαση (3) μπήκαν ξανά μπροστά με 27-25 στη μέση της διαδρομής.

Μετά την ανάπαυλα οι Hornets ..άλλαξαν πίστα ! Με επιμέρους 11-1 με πρωταγωνιστές τους Καπουλα (6), Ζακυνθινό και Πικαση (από 4π) μετέτρεψαν το έυθραστο 34-28 σε 45-29, αποκτώντας διψήφια απόσταση χάρη και στην άμυνα τους. Μόνο ο Α. Τσαβαρής (4π) ήταν κάπως απειλητικός για τους "πράσινους" , με το τρίτο δεκάλεπτο να κλείνει με 48-32.

Στην τελική ευθεία οι Ηornets συντήρησαν με άνεση το διψήφιο προβάδισμα με τους Ο. Καρακώστα (6), Γιαννακάκη (5), Πικαση (4) & Αργυρίου (3) στην πρώτη γραμμή με τη διαφορά να απογειώνεται ως το +21. Ο Α. Τσαβαρής με έξι και οι Αβαρκιώτης και Σκουρλέτης (από 3) σκόραραν για τους Trags , συμβάλλοντας από την πλευρά τους στο τελικό 66-49.

MVP αναδείχθηκε ο αλάνθαστος Όμηρος Καρακώστας με 12 πόντους, 8 ριμπάουντ, 3 ασιστ και 3 κλεψίματα. Καλύτερος για τους ηττημένους ήταν ο Άγγελος Τσαβαρής με double double και 21 πόντους, 11 ριμπάουντ, 3 ασιστ, 4 κλεψίματα και 3 λάθη.

Τον παίκτη κλειδί αποτέλεσε ο Νίκος Γιαννακάκης , που μέτρησε 19 πόντους, 6 ριμπάουντ, 3 ασιστ, 1 κλέψιμο, 1 μπλοκ και 3 λάθη.

Που κρίθηκε : Στο ξέσπασμα των νικητών στα μισά του τρίτου δεκαλέπτου. Πήραν διαφορά και δεν ένιωσαν απειλή έκτοτε.