Για την 21η στάση της Division 4 οι Survivors Veterans υποδέχτηκαν την Πέμπτη τους Havaliers, με τους δεύτερους να παίζουν πολύ καλά μετά τα πρώτα δέκα λεπτά και να επαλαμβάνουν την επιτυχία του πρώτου γύρου παραμένοντας στην πέμπτη θέση του ομίλου.

Στο πρώτο δεκάλεπτο τα πράγματα ήταν διαφορετικά. Οι γηπεδούχοι με τους Κάρμα (8) και Αλέξη (5) να πυροβολούν έξω από την περίμετρο προηγήθηκαν με 10-2 ! Παρότι οι αντίπαλοι τους μείωσαν με τον Αρβανίτη (6) στο καλάθι , με τη βοήθεια του Μακρή (3) κράτησαν την πρωτοπορία με 18-10 στο φινάλε του πρώτου δεκαλέπτου.

Στη δεύτερη περίοδο είχαμε ολική αλλαγή σκηνικού  ! Οι φιλοξενούμενοι με ένα 14-0 με τον Βλαδοβίτη να παίρνει τ'όπλο του από τα 6.75 (9π) μαζί με τον Κονταξή (7π) έφεραν τα πάνω κάτω. Η άμυνα τους ταυτόχρονα περιόρισε τους "Βετεράνους" σε μόλις έξι πόντους , έτσι όχι μόνο προσπέρασαν, αλλά πήγαν στο ημίχρονο με το σκορ στο 24-33 !

Ένα νέο 9-0 των Havaliers με τα τρίποντα του Φούρναρη (6) και τη συνδρομή από τους Κονταξή και Αρβανίτη (από 5π) έφερε τη διαφορά στο +20. Από την αντίπερα όχθη οι προσπάθειες των Παπαγρηγορίου και Μπουλουτσίκου (από 3π) δεν ήταν αρκετέες , με το τρίτο δεκάλεπτο να κλείνει στο 34-51. 

Στο τελευταίο δεκάλεπτο οι Havaliers διαχειρίστηκαν άψογα το προβάδισμα τους, φτάνοντας τελικά στη νίκη με 47-64 χάρη στους Φούρναρη (4) και Κονταξή (5). Για τους Survivors ο δουλγαράκης είχε επτά πόντους και ο Κάρμας τέσσερις.

MVP: Κορυφαίος της αναμέτρησης ο Διονύσης Αρβανίτης με 13 πόντους, 8 ριμπάουντ, 5 ασιστ, 1 κλέψιμο και 1 λάθος. Για τους ηττημένους ξεχώρισε ο Γιάννης Κάρμας με 16 πόντους, 9 ριμπάουντ, 4 ασιστ, 1 κλέψιμο και 1 λάθος. 

Παίκτης Κλειδί: Ο Γιάννης Κονταξής είχε 17 πόντους, 3 ριμπάουντ, 2 ασιστ, 5 κλεψίματα, 1 μπλοκ και 5 λάθη. 

Που κρίθηκε: Οι νικητές πάτησαν το γκάζι στη δεύτερη περίοδο και δεν απειλήθηκαν έκτοτε.