Βράδυ Τρίτης στο ΟΑΚΑ και οι Touvlakers (10-8) υποδέχτηκαν τον Εμπrismos (13-6) για την 21η αγωνιστική της Division 4. Ύστερα από ένα τρομερό ματς που κρίθηκε στις λεπτομέρειες, οι φιλοξενούμενοι έφτασαν σε μία πολύ σημαντική νίκη η οποία τους κρατά στις υψηλές θέσεις του βαθμολογικού πίνακα. 

Οι γηπεδούχοι μπήκαν καλύτερα στο παιχνίδι. Με πολύ καλούς τον Θεοδωρακόπουλο και τον Καντεμίρη, πατούσαν καλύτερα, χωρίς όμως να μπορούν να πάρουν κάποια καλή διαφορά υπέρ τους. Ο Εμπrismos είχε τις απαντήσεις κυρίως με Παλαμίδη και Κουρέτα και έτσι το πρώτο δεκάλεπτο έκλεισε με το σκορ στο 15-13.

Οι Τοuvlakers ήταν ιδιαίτερα εύστοχοι με το ξεκίνημα της δεύτερης περιόδου φτάνοντας στο +9  (26-17), που ήταν και το μεγαλύτερο προβάδισμα που απέκτησαν στον ματς. Ο Εμπrismos όμως είχε απαντήσεις, ροκάνισε τη διαφορά μέχρι τους 3 ( 31-28) και πήγε στην ημίχρονο στο -4 (34-30). Καλύτεροι παίκτες του δεύτερου δεκαλέπτου ήταν οι Μπαρδούτσος και Ηλιακόπουλος με 8 και 9 πόντους αντίστοιχα. 

Μετά την ανάπαυλα, οι φιλοξενούμενοι με ένα γρήγορο 0-5 πήραν για πρώτη φορά βραχεία κεφαλή στο σκορ (34-35). Οι Touvlakers δεν πτοήθηκαν και με μπροστάρηδες τους Μπαρδούτσο και Βρεττό,  έκαναν ένα επιμέρους 11-3 και πήγαν ξανά στο +7 (45-38). Εκεί βέβαια ο Τριμερίτης πήρε το όπλο του και βοήθησε τα μέγιστα ώστε να έρθει ξανά η ισοφάριση (45-45). Το τρίτο δεκάλεπτο τελείωσε με σκορ 47-45, προμηνύοντας ένα αμφίρροπο φινάλε. 

Αυτό όντως συνέβη. Οι δύο ομάδες χόρευαν ταγκό, με καμία να μην καταφέρνει να ξεφύγει. Κάπως έτσι φτάσαμε στο τελευταίο λεπτό. Ένα σπουδαίο τρίποντο του Τριμερίτη έφερε το 62-64. Ο Καντεμίρης μείωσε με 1/2 βολές, για να έρθει το 63-66 με καλάθι του Κουρέτα, ύστερα από κρίσιμο επιθετικό ριμπάουντ. Στα τελευταία 20 δευτερόλεπτα είχαμε αρκετές βολές εκατέρωθεν και στην τελευταία επίθεση, με το σκορ στο 66-68, ο Εμπrismos έπαιξε καλή άμυνα στον Μπαρδούτσο για να φτάσει τελικά σε μία πολύ δύσκολη επικράτηση επί ενός άξιου αντιπάλου. 

Μvp: O "διπλός" Κουρέτας, που έβαλε και το καθοριστικό δίποντο στο τέλος, είχε 10 πόντους, 11 ριμπάουντ, 2 ασσίστ και 18 efficiency.

Παίκτης κλειδί: Πρώτος σκόρερ για τον Εμπrismo ήταν ο Ηλιακόπουλος με 14 πόντους.

Για τους Touvlakers ξεχώρισε ο Μπαρδούτσος με 18 πόντους 4 ριμπάουντ, 5 ασσίστ, 1 μπλοκ και 1 κλέψιμο.