Στο πλαίσιο της 22ης πράξης της Division 4, οι Havaliers αντιμετώπισαν τους ProfiterAll-Stars που χρειάστηκαν να βάλουν τα δυνατά τους στο τέλος για να πάρουν το ροζ φύλλο που τους διατηρεί μόνους στην πρώτη θέση !

Οι ομάδες βάδισαν πλάι πλάι στην εκκίνηση . Οι φιλοξενούμενοι στηρίχτηκαν στο ντουέτο Πούγια (7) και Αμανατίδη (6) με τους αντιπάλους τους να απαντούν με τα τρίποντα από τους Αργυρίδη (7) και Φουρναρη (3), με το σκορ να είναι στο 14-15 στα πρώτα δέκα λεπτά.

Ο ρυθμός δεν ήταν ιδιαίτερα υψηλός και στο δεύτερο δεκάλεπτο με τον χαρακτήρα του παιχνιδιού να παραμένει κλειστός, καθώς κανένα συγκρότημα δεν μπορούσε να ξεφύγει. Οι γηπεδούχοι σκόραραν με τους Κονταξή (5) και Βλαδοβίτη (4). Στην αντίπερα όχθη, Πούγιας με έξι και Αμανατίδης με επτά πόντους κράτησαν ένα μικρό προβάδισμα για τους Profiterall με το ημίχρονο να κλείνει στο 29-31.

Οι άμυνες κυριάρχησαν και μετά την ανάπαυλα. Οι "Αστέρες" επωφελήθηκαν περισσότερο καθώς ο Πούγιας σκόραρε σε ρυθμό πολυβόλου με εννέα επιπλέον πόντους. Δέχτηκαν μόλις επτά πόντους (Ιωαννίδης ένα τρίποντο) από τους Havs και προηγήθηκαν με 36-42 στο τριαντάλεπτο.

Ο Βλαδοβίτης έκανε τα πάντα με δέκα πόντους για την ανατροπή στο τέταρτο δεκάλεπτο. Οι Havaliers αφού πρώτα ισοφάρισαν σε 46-46 προσπέρασαν με 51-50 , όμως έπαθαν ένα μπλακ άουτ. Οι Profiterall με ένα 6-0 με τον Καλύβα (9) πρωταγωνιστή και το καλάθι του Αμανατίδη κατέκτησαν το "διπλό" με 51-56 !

Mvp του αγώνα ήταν ο αλάνθαστος Τάσος Πούγιας με 25 πόντους, 8 ριμπάουντ και 1 ασίστ. Για τους ηττημένους ξεχώρισε ο Τάσος Βλαδοβίτης έχοντας 14 πόντους, 3 ασιστ και 3 κλεψίματα.

Key player:  Με double double ο Γιώργος Καλύβας, που μέτρησε 13 πόντους, 21 ριμπάουντ, 2 ασίστ, 1 κλέψιμο και 2 λάθη.

Που κρίθηκε : Οι νικητές πιέστηκαν αλλά με το τελευταίο τους ξέσπασμα πήραν μια πολύτιμη νίκη και παρέμειναν πρώτοι στον όμιλο !