Για την 22η στάση της Division 4 οι  Millwalking Trags  υποδέχθηκαν το βράδυ της Παρασκευής τον Kolosso Sourmenwn με τον δεύτερο να επιβεβαιώνει τη βαθμολογική του θέση και να εξασφαλίζει δίχως δυσκολίες το ροζ φύλλο .

Εξαρχής οι φιλοξενούμενοι πήραν τα ηνία της ανμέτρησης με τα τρίποντα του Μπάστα (8π) και τους Μασούρα (4) & Εξαρχέα (3) να σιγοντάρουν. Οι αντίπαλοι τους μείωσαν προς το τέλος της πρώτης περιόδου με τον Α. Τσαβαρή (4) σε 10-15.

Οι γηπεδούχοι μίκρυναν κι άλλο την απόσταση στην εκκίνηση του δεύτερου δεκαλέπτου χάρη κυρίως στον Κατσακιώρη (6), Οι Σουρμενιώτες όμως απάντησαν με επιμέρους 11-3 με τους Μασούρα, Τριανταφυλλίδη (από 4) και τα τρίποντα των Γιακουμή και Μπάστα αποκτώντας διψήφια διαφορά (20-30) στο ημίχρονο.

Ο Κολοσσός μετά την ανάπαυλα ήταν το ίδιο αποδοτικός. Ο Μπάστας (8) συνέχισε τον βομβαρδισμό από τα 6.75 παρέα με τον Γιακουμή (3) φτάνοντας ως το +15, με τον Κατσακιώρη (6) να επιχειρεί να φέρει τους Trags πιο κοντά. Σκορ τρίτης περιόδου 32-45.

Στο τέταρτο δεκάλεπτο είχαμε το σόου του Μπάστα, Με 11 πόντους και δύο ακόμη ριπές έξω από την περίμετρο έφερε τη διαφορά στο +18 και παρά την προσπάθεια των Α. Τσαβαρή (7) και Παπαθανασίου (3) ο Kolossos Sourmenwn συντήρησε τη διαφορά επικρατώντας με 44-60.

MVP: Αναδείχθηκε με double double o Παναγιώτης Εξαρχέας. Είχε 12 πόντους, 18 ριμπάουντ, 2 ασιστ, 1 κλέψιμο και 2 λάθη. Καλύτερος για τους ηττημένους ήταν ο Νίκος Τσαβαρής με 4 πόντους, 10 ριμπάουντ, 2 ασιστ, 2 κλεψίματα και 1 λάθος.

Κλειδί του αγώνα και πρώτος σκόρερ ήταν ο  Γιώργος Μπάστας ο οποίος σημείωσε 30 πόντους, 7 ριμπάουντ, 1 ασιστ, 2 κλεψίματα και υπέπεσε σε τρία λάθη.

Το παιχνίδι κρίθηκε από την απόδοση των νικητών που κατά διαστήματα ξεδίπλωσαν τις αρετές τους και δεν απειλήθηκαν.