Οι «πράσινοι» παρόλο που δυσκολεύτηκαν αρκετά απέναντι στους Basket Walkers, επικράτησαν με 51-42 και συνεχίζουν να παλεύουν για την είσοδο τους στην πρώτη οκτάδα της βαθμολογίας. 

Στο πρώτο δεκάλεπτο το παιχνίδι ήταν αρκετά ανοικτό, με τους Basket Walkers να μπαίνουν πάρα πολύ δυνατά στο ματς και να προηγούνται με 13-8, με τον Αργύρη να βάζει 6 πόντους και τον Νούλα 4. Για τους Trags, που δεν έβρισκαν λύσεις στην επίθεση, ο Τσάβαρης είχε 6 πόντους. 

Στο δεύτερο δεκάλεπτο οι Millwalking Trags άρχισαν να παίζουν το μπάσκετ που μας έχουν συνηθίσει. Ο Τσάβαρης είχε φτάσει στους 10 πόντους, ενώ 4 πρόσθεσαν οι Κατσακιώρης και Παπαθανασίου, με τους «πράσινους» να κλείνουν το ημίχρονο στο συν 2, 25-23. Για τους γηπεδούχους ο Νούλας είχε 7 πόντους. 

Στο τρίτο δεκάλεπτο το ντέρμπι συνεχίστηκε. Οι Walkers, με τον Νούλα να είναι σεληνιασμένος και να σημειώνει 11 πόντους, κατάφεραν να μένουν κοντά στο σκορ και να διεκδικούν τη νίκη. Οι «Τράγοι» από την άλλη, είδαν τον Άγγελο Τσάβαρη να σκοράρει κατά ριπάς και να φτάνει στους 16, ενώ ο Κατσακιώρης σημείωσε 7. 

Στο τελευταίο δεκάλεπτο οι Millwalking Trags έδειξαν την κλάση τους. Παπαθανασίου και Κατσακιώρης έδωσαν λύσεις και οι «πράσινοι» πήραν μία σημαντική νίκη με 51-42, παραμένοντας ζεστοί για την οκτάδα. Για τους Walkers, Νούλας και Αργύρης είχαν 15 και 12 πόντους αντίστοιχα. 

MVP: Κορυφαίος του αγώνα ήταν ο Νίκος Τσάβαρης με 3 πόντους, 18 ριμπάουντ, 2 ασίστ, 1 κλέψιμο και 1 τάπα. Για τους ηττημένους ξεχώρισε ο Θωμάς Παπαντώνης με 5 πόντους, 13 ριμπάουντ, 2 ασίστ, 3 κλεψίματα και 2 λάθη. 
Παίκτης κλειδί: Ο έτερος Τσάβαρης, ο Άγγελος, είχε 16 πόντους, 9 ριμπάουντ, 2 κλεψίματα και 1 τάπα. 
Που κρίθηκε: Στη συνέπεια που είχαν οι Trags, από το δεύτερο δεκάλεπτο και έπειτα…