Zευγάρωσαν τις νίκες τους επί των μόλις πέντς διαθέσιμων Havaliers το βράδυ της Κυριακής οι Hornets στο πλαίσιο της 23ης στάσης της Division 4  καθώς μετά από σαραντάλεπτη μάχη έκαναν το ξέσπασμα στα τελευταία λεπτά.

Οι φιλοξενούμενοι πάτησαν καλύτερα το παρκέ του ΟΑΚΑ στην εκκίνηση. Μετά το αρχικό 4-4, με τους Φούρναρη (6) και Αρβανίτη (4) πήραν το προβάδισμα κια παρά τους τέσσερις πόντους του Γιαννακάκη από την άλλη πλευρά, δεν το έχασαν ως το φινάλε του πρώτου δεκαλέπτου (8-14).

Με 8-0 σερί στην αρχή της δεύτερης περιόδου πήραν προσωρινά διψήφια διαφορά με τους Βλαδοβίτη και Ηλιόπουλο. Κάπου εκεί σήμανε ο συναγερμός για τις "Σφήκες" που απάντησαν με το δικό τους 9-0 με τα τρίποντα των Παπασιδέρη (9) και Γιαννακάκη (3) και ισοφάρισαν με τον Ζακυνθινό πρωτού ο Βλαδοβίτης με βόμβα τριών πόντων βάλει μπροστά τους Havaliers με 26-29 στη μέση της διαδρομής.

Οι Ηavs μπήκαν σε θέση οδηγού αμέσως μετά την ανάπαυλα. Με επιμέρους 10-2 και τον Αρβανίτη (8π) πρωταγωνιστή έφτασαν στο +8, με τους γηπεδούχους να αντιδρούν μειώνοντας χάρη στον Παπασιδέρη (6π) σε απόσταση ενός σουτ (38-41) στο κλείσιμο της τρίτης περιόδου.

Τα τελευταία δέκα λεπτά πήγαν κατοχή με κατοχή. Η κούραση έπαιξε το ρόλο της για τους Havaliers που στην τελική ευθεία δεν είχαν τις δυνάμεις, παρά την απόδοση του Φούρναρη (9π). Οι Hornets με σερί 7-0 μετά το 50-50 αποσπάστηκαν χάρη στους Γιαννακάκη, Ζακυνθινό και Παπασιδέρη κατακτώντας το ροζ φύλλο με το τελικό 61-55.

MVP με double double αναδείχθηκε ο Νίκος Γιαννακάκης. Είχε 16 πόντους, 10 ριμπάουντ, 3 ασιστ, 1 κλέψιμο , 3 μπλοκ και δύο λάθη. Από τους ηττημένους ξεχώρισε ο Γιάννης Ηλιόπουλος με 8 πόντους, 23 ριμπάουντ, 1 ασιστ, 4 κλεψίματα, 1 μπλοκ και ένα λάθος.

Τον παίκτη κλειδί αποτέλεσε ο αλάνθαστος Νέρωνας Ζακυνθινός που μέτρησε 14 πόντους, 8 ριμπάουντ, 3 ασιστ κι ένα κλέψιμο.

Που κρίθηκε : Στις δυνάμεις και το βάθος του ρόστερ των νικητών.