Το βράδυ της Τρίτης (16/4) οι ProfiterAll-Stars φιλοξένησαν τους Touvlakers με τους γηπεδούχους να παίρνουν την 18η τους νίκη στο πρωτάθλημα και να παραμένουν πρώτοι στην κατηγορία.

Το πρώτο δεκάλεπτο ξεκίνησε εύστοχα και για τις δυο ομάδες και διαμόρφωσαν το σκορ σε 12-14 για το πρώτο δεκάλεπτο. Για τους ProfiterAll-Stars ο Περικός πέτυχε (8) πόντους με τέσσερα δίποντα ενώ για τους φιλοξενούμενους ο Μπαρδούτσος πέτυχε (3).

Στη δεύτερη περίοδο είδαμε απελευθερωμένο και από τις δυο ομάδες και βοήθησε και τις δυο ομάδες να μείνουν κοντά στο σκορ, και ο πίνακας έδειχνε 31-32 στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου. Για τους Touvlakers ο Μπαρδούτσος σκόραρε ακόμη (6) πόντους, για τους γηπεδούχους ο Πούγιας πέτυχε (10) πόντους διαμορφώνοντας το σκορ ημιχρόνου με δικιά του εύστοχη βολή .

Στο δεύτερο ημίχρονο οι ProfiterAll-Stars πήραν κεφάλι στο σκορ και διαμορφώθηκε 50-47 στο τριαντάλεπτο. Οι γηπεδούχοι με τον Αμανατίδη να πετυχαίνει 11 πόντους και να μαζεύει και 5 ριμπάουντ, για τους Touvlakers ο Λαδιάς σκόραρε (4), ο Μαρίνος και ο Κοντάμπασης από (3).

Στη τέταρτη περίοδο οι Touvlakers πίεσαν αρκετά για να πάρουν ξανά κεφάλι αλλά δεν ήταν αρκετό και το τελικό σκορ διαμορφώθηκε 75-65. Ο Θεοδωρακόπουλος Β. πέτυχε (6) πόντους, ο Τζιρίτης και ο Μπαρδούτσος πέτυχαν από (5) έκαστος για τους φιλοξενούμενους, ενώ για τους γηπεδούχους ο Αμανατίδης σκόραρε (8) και ο Πούγιας (7) με τους ProfiterAll-Stars να παίρνουν την δέκατη-όγδοη τους νίκη στο πρωτάθλημα και να παραμένουν στην κορυφή του πρωταθλήματος.

MVP: Ο «διπλός» Χρήστος Λαζαρέτος ο οποίος σκόραρε 21 πόντους, μάζεψε 14 ριμπάουντ, με 23 στο σύστημα αξιολόγησης. Καλύτερος για τους ηττημένους ήταν ο Χρήστος Μπαρδούτσος, ο οποίος πέτυχε 15 πόντους, 2 ριμπάουντ με 15 efficiency.

Παίχτης-κλειδί ήταν ο Ανδρέας Περικός με 22 πόντους, 4 ριμπάουντ, 1 ασίστ και 19 στο σύστημα αξιολόγησης.

Το ματς κρίθηκε από τις καλές άμυνες των ProfiterAll-Stars αλλά και στην ευστοχία τους στο δεύτερο ημίχρονο.