Στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής του 4ου Division (north), οι Rum and Gun αναμετρήθηκαν με τους Bucadors. To παιχνίδι ήταν μια πραγματική μονομαχία με τις 2 ομάδες να τα δίνουν όλα. Εύσημα αξίζουν στους RnG που αν και μόλις 5 παίχτες έπαιξαν με ψυχή. 46-47 ήταν το τελικό σκορ με τα «μαμούθ» να παίρνουν την νίκη στην κόψη του ξυραφιού!

Ισορροπημένο ήταν το 1ο δεκάλεπτο. Οι 2 ομάδες ξεκίνησαν πολύ δυνατά και έπαιξαν σε υψηλό, αλλά παράλληλα σκληρό τέμπο. 10-10 ήταν το επιμέρους σκορ με το ματς να αναμένεται υπερβολικά δυνατό. Για τους γηπεδούχους 8 πόντους με 2 τρίποντα έβαλε ο Τρατολάτης. 2 καλάθια πέτυχε για τα «μαμούθ» ο Ησαΐας!

Στον ίδιο ρυθμό κινήθηκε και η 2η περίοδος. Καμία ομάδα δεν μπόρεσε να ξεφύγει με τους Rum and Gun να παίρνει αέρα 2 πόντων. Οι Bucadors ακολούθησαν από κοντά και είχαν το αριθμητικό πλεονέκτημα. 12-10 ήταν το επιμέρους σκορ. Για τους RnG σειρά στο σκοράρισμα με 8 πόντους πήρε ο Αντωνόπουλος. 6 σερί πόντους έβαλε ο Ζαμάνης για τους Bucadors.

Τα «μαμούθ» πάτησαν το πόδι στο γκάζι στο 3ο δεκάλεπτο. Εκμεταλλεύτηκαν την κούραση που είχαν οι γηπεδούχοι και μετέτρεψαν το -2 σε +6. 7-15 ήταν το επιμέρους σκορ με τους Rum and Gun να προσπαθούν στο 100%. Για τους γηπεδούχους 5 πόντους έβαλε ο Τρατολάτης. 5 είχε ο Δημολιάνης και 4 ο Ζαμάνης για τους ηνίοχους.

Με την διαφορά στα 3 καλάθια οι Bucadors είχαν τον 1ο λόγο στην 4η περίοδο. Μολαταύτα, οι Rum and Gun δεν πτοήθηκαν. Έπαιξαν το μπάσκετ τους και έφτασαν πολύ κοντά στην μεγάλη ανατροπή. 46-47 ήταν το τελικό σκορ με τον Ησαϊα να βάζει την πιο κρίσιμη βολή του αγώνα.  17-12 ήταν το σκορ της περιόδου. Για τους νικητές 6 πόντους έβαλε ο Ζαμάνης και 5 ο Δημολιάνης. Για τους ηττημένους 8 είχε ο Τρατολάτης.

Mvp του αγώνα ήταν ο Α. Καραμπάλης με 6 πόντους, 7 ριμπάουντ (5-2), 3 ασίστ και 5 κλεψίματα σε 33 λεπτά συμμετοχής! Για τους ηττημένους ξεχώρισε ο Α. Καλυβιανάκης με 8 πόντους, 12 ριμπάουντ (8-4), 1 ασίστ, 2 κλεψίματα, 1 μπλοκ και 2 λάθη σε 40 λεπτά αγώνα.

Key player: Ο παράγοντας Χ ήταν ο Ι. Ησαΐας  με 9 πόντους, 15 ριμπάουντ (12-3) και 1 λάθος σε 30 λεπτά αγώνα.

Το παιχνίδι κρίθηκε στο τελευταίο δευτερόλεπτο με τον Ησαΐα των Bucadors να βάζει μια κρίσιμη βολή!