Τη συμμετοχή τους στα πλέι οφ της Division 4 πιστοποίησαν το βράδυ της Τετάρτης οι Bucadors που επιβλήθηκαν για δεύτερη φορά φέτος των Touvlakers !

Οι γηπεδούχοι έκαναν ιδανική εκκίνηση καθώς με 12-0 σερί πήραν διψήφια απόσταση χάρη στους Πόλιο, Χαρίτο και Ρήγα, ενώ η άμυνα τους κράτησε τους αντιπάλους τους στους 4 πόντους (Μαρίνος 3), για το 15-4 των πρώτων δέκα λεπτών.

Βρέθηκαν μάλιστα στο +15 με τον Ρήγα να είναι δραστήριος και το τρίποντο από τον Σμοκοβίτη. Οι φιλοξενούμενοι επιχείρησαν να αντιδράσουν στη συνέχεια με τον Ηλιόπουλο κατεβάζοντας τη διαφορά σε μονοψήφια τιμή (28-19) στο ημίχρονο.

Στο ίδιο τέμπο κύλησε η αναμέρτηση και μετά την ανάπαυλα. Οι "Μπουκαδόροι" με το ντουέτο Ρήγα και Δημολιάνη (8 & 6 πόντους αντίστοιχα) διατήρησαν την απόσταση πέριξ των δέκα πόντων παρά τα τρίποντα του Μαρίνου (9π) για να φτάσουμε στο τριαντάλεπτο με το σκορ στο 49-39.

Τα "Μαμούθ" με ένα επιμέρους 14-4 καθάρισαν την κατάσταση φτάνοντας στο 63-43  με τον Ησαϊα και τον Δημολιάνη πρωταγωνιστές. Οι Touvlakers ωστόσο δεν τα παράτησαν και με τους Πατερογιαννάκη, Ηλιόπουλο και τις βόμβες τριών πόντου των Γ. Θεοδωρακόπουλου και Μαρίνου μείωσαν ως το τελικό 65-58 !

MVP αναδείχθηκε με double double ο Γιώργος Ρήγας. Είχε 18 πόντους, ισάριθμα ριμπάουντ, ένα μπλοκ και 3 λάθη. Καλύτερος από τους ηττημένους ήταν ο bomber Νίκος Μαρίνος με 18 πόντους (6/13 τρίποντα), 1 ριμπάουντ και 3 ασιστ.

Παίκτης κλειδί ήταν ο Παναγιώτης Δημολιάνης με 8 πόντους, 3 ριμπάουντ, 4 ασιστ και 3 κλεψίματα.

Το ματς κρίθηκε στη θέληση και τα πιο φρέσκα πόδια των νικητών. Πήρα από νωρίς διαφορά και δεν την απώλεσαν .