Στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής του 4ου Division, ο ΕΜΠRISMOS αναμετρήθηκε με τους Havaliers. Το παιχνίδι ήταν ντέρμπι για 3 δεκάλεπτα. Στην 4η περίοδο οι «εμπρηστές» πάτησαν το πόδι στο γκάζι, ξέφυγαν στο σκορ και πήραν την νίκη με τελικό σκορ 66-47!

Ισορροπημένο ήταν το 1ο δεκάλεπτο. Οι  2 ομάδες ξεκίνησαν κάπως νωχελικά επιθετικά, αν και αμυντικά τις είδαμε συσπειρωμένες. 13-13 ήταν το επιμέρους σκορ με το τέμπο να είναι ταχύ και επιθετικό. Για τους γηπεδούχους κουπί τράβηξε ο Παλαμίδης με 9 πόντους. 8 είχε ο τρομερός Φούρναρης και 3 ο Τσομπανόπουλος για τους Havs!

Τα ηνία του αγώνα πήραν οι φιλοξενούμενοι στην 2η περίοδο. Με οδηγό την άμυνα και τις αποτελσματικές και παράλληλα γρήγορες επιθέσεις κατάφεραν να επιβάλλουν τον ρυθμό τους. Οι «εμπρηστές» έμειναν πίσω στο σκορ και είχαν θέματα στην επίθεση. 11-18 ήταν το επιμέρους σκορ. Για τον ΕΜΠRISMOS 2 καλάθια έβαλε ο Κουρέτας και 1 τρίποντο ο Μπιτούνης. 7 είχε ο Φούρναρης και από 3 Βλαδοβίτης, Αργυρίδης και Τσομπανόπουλος.

Στο 3ο δεκάλεπτο ο ΕΜΠRISMOS βρήκε τον ρυθμό του. Ανέβασε ταχύτητα, κούμπωσε την 6η και πέρασε μπροστά. Πέτυχε 18 πόντους, δέχθηκε 6 και από το -7 έφτασε στο +5. Οι Havs ξέμειναν από δυνάμεις, αλλά παρέμειναν κοντά στους «εμπρηστές». Για τους ηνίοχους 5 πόντους είχε ο Κουρέτας, 4 ο Λάμπου και από 3 Παλαμίδης και Σταματής. 3 πόντους έβαλε ο Κονταξής και 2 ο Φούρναρης για τους φιλοξενούμενους.

Ο ΕΜΠRISMOS στην 4η περίοδο έδωσε ρέστα. Συσπειρώθηκε αμυντικά, ενώ επιθετικά πέταγε φωτιές. Πέτυχε 24 πόντους δεχόμενος μόλις 10 και «καθάρισε» το παιχνίδι. Οι Havaliers δεν κατάφεραν να ακολουθήσουν και έχασαν. 66-47 ήταν το τελικό σκορ. Για τους νικητές Λάμπου και Παλαμίδης ξεχώρισαν έχοντας 7 πόντους έκαστος. Ακολούθησε ο Στεφανάκος με 2 καλάθια. Για τους ηττημένους Βλαδοβίτης και Φούρναρης πέτυχαν α[‘π 1 τρίποντο ο καθένας.

Mvp του αγώνα ήταν ο Κ. Παλαμίδης με 19 πόντους, 5 ριμπάουντ (4-1), 4 ασίστ, 4 κλεψίματα και 1 λάθος σε 26 λεπτά. Για τους ηττημένους ξεχώρισε ο Κ. Τσομπανόπουλος με 8 πόντους, 5 ριμπάουντ (3-2), 1 ασίστ, 2 κλεψίματα, 1 μπλοκ και 2 λάθη σε 32 λεπτά αγώνα.

Key player: Ο παράγοντας Χ ήταν ο Η. Κουρέτας με 8 πόντους, 11 ριμπάουντ (6-5), 1 ασίστ και 1 κλέψιμο σε 19 λεπτά συμμετοχής!

Το παιχνίδι κρίθηκε από την ταχύτητα και τις αντοχές του ΕΜΠRISMOS!